Nova Apaserv pregăteşte o amplă operaţiune de contorizare!

Nova Apaserv pregăteşte o amplă operaţiune de contorizare!
  Societatea Nova Apaserv va demara în întreg judeţul o amplă operaţiune de contorizare, ce va consta în înlocuirea contorilor de la case şi din blocuri, care sunt cu durata de viaţă depăşită, montarea contorilor la casele necontorizate, şi montarea unor contori de ultimă generaţie.

  Banii pentru toată această operaţiune vor proveni din economiile pe care opreatorul de apă le-a făcut la proiectul privind reabilitarea sistemului de alimentare cu apă din judeţ.

Economiile se ridică la circa 6 milioane de euro, iar Nova Apaserv a primit un acord de principiu pentru suma de 3,5 milioane de euro.

“Discuţia este aproape finalizată vizavi de cheltuirea economiilor de proiect. Nu toate licitaţiile s-au încheiat la valoarea estimată. Am obţinut în jur de 3,5 milioane de euro pentru contorizări, achiziţii de contori. Este o aprobare de principiu, acum lucrăm la ceerere pentru scrisoare de finanţare. Este răspunsul de principiu al Ministerului şi al Comisiei Europene că ne dă aprobarea să cheltuim. Am pus un necesar de contori pentru case, scări de bloc şi sectorizarea judeţului", a declarat Gabriel Cârlan, directorul Nova Apaserv.

Toată această operaţiune privind contorizarea ar urma să fie finalizată în anul 2015.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
72

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
320

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
303

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...