Sănătate

Mii de copii cu afecțiuni cardiace sunt tratați anual la Iași, unii sunt din Botoșani!

Joi, 25 Iulie 2024 248

Prof.dr. Alina-Costina Luca, șefa Clinicii de Cardiologie Pediatrică Iași trage un semnal de alarmă asupra faptului că numărul cazurilor de miocardite și de tromboze venoase la copil a crescut ...

O botoșăneancă a mers la spital pentru că nu mai distingea culorile, ce spune medicul despre afecțiunea întâlnită la femeile tinere!

Joi, 25 Iulie 2024 1304

O tânără femeie de 29 de ani s-a prezentat la medic din cauza unor dureri oculare. Vedea în ceață și nu mai distingea bine anumite culori.

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

Marţi, 23 Iulie 2024 1498

Un medic din Botoșani trage un semnal de alarmă după ce a depistat la o pacientă un chist ovarian funcțional, de mari dimensiuni.

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

Marţi, 23 Iulie 2024 3255

Cristina-Iuliana a trecut la cele veșnice la doar 54 de ani, lăsând în urmă o durere imensă în sufletul celor care au cunoscut-o.

Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

Marţi, 23 Iulie 2024 4188

Și-a dedicat viața semenilor săi, însă nu s-a putut salva pe sine. Cristina-Iuliana s-a stins în urma unei suferințe trupești, dar a lăsat în urmă modelul unui om care a ars ...

12 ani de la dispariția unuia dintre cei mai apreciați medici din Botoșani

Luni, 22 Iulie 2024 4181

Pe 22 iulie 2012, la o lună după comemorarea a șapte ani de la dispariția prematură a fiicei sale, domnul doctor și-a început călătoria spre acel loc luminos pe care îl atingea, &i...

Angajări în sănătate: Posturi scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din județul Botoșani!

Luni, 22 Iulie 2024 1198

Pentru a putea ocupa posturile vacante, persoanele interesate trebuie să susțină patru probe de concurs.

Doi botoșăneni au ajuns la Urgențe în urma expunerii la soare!

Vineri, 19 Iulie 2024 519

Canicula de nivel Cod Roșu s-a mai potolit la Botoșani, ziua de joi fiind mai suportabilă din punctul de vedere al temperaturilor.

Ce spun medicii din Suceava despre femeia din Botoșani mușcată de viperă. ”Este sub supraveghere!”

Vineri, 19 Iulie 2024 1671

O femeie în vârstă de 54 de ani, din Dorohoi, a fost transferată cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean Suceava, după ce a fost mușcată de o viperă.

Caniculă la Botoșani: O persoană a decedat, mai mulți cetățeni au avut nevoie de ajutor medical!

Joi, 18 Iulie 2024 690

Temperaturile caniculare înregistrate în ultimele zile le-au creat probleme botoșănenilor, unii dintre ei solicitând ajutor medical. De asemenea, o persoană a murit din cauza expu...

Schimbările care apar în corp la peste 35 de grade. Temperaturile extreme pot fi mortale!

Miercuri, 17 Iulie 2024 886

Canicula mai face o victimă, a patra din această vară. Un bărbat din Botoşani a fost ucis pe stradă de temperaturile extreme. Tot din cauza căldurii, penele de curent sunt tot mai dese.

Produs cu suspiciune de salmonella retras de pe rafturile unui supermarket din Botoșani!

Marţi, 16 Iulie 2024 832

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de la comercializare a unui produs care prezintă suspiciune de salmonella.Este vorba des...