Eveniment

Tragedie: Una dintre victimele accidentului de la Baisa a murit la spital!

Luni, 22 Iulie 2024 2014

La volanul autoturismului se afla chiar fiica femeii decedate ulterior la o unitate sanitară.

Plan Roșu de Intervenție: Un microbuz și un autotren s-au ciocnit într-o localitate din Suceava! (foto, video)

Duminică, 21 Iulie 2024 2621

În urma accidentului în care au fost implicati un autotren și un microbuz, cel din urmă s-a răsturnat pe o parte, în afara părții carosabile.

Mașină incendiată într-o localitate din Botoșani, un bărbat a alertat pompierii! (foto)

Duminică, 21 Iulie 2024 741

Un autoturism parcat în curtea unui service din orașul Săveni a fost cuprins de flăcări în această după amiază. Un bărbat care trecea prin zonă a observat incendiul și a sunat du...

Accident rutier la Baisa, au intervenit pompierii! (foto)

Duminică, 21 Iulie 2024 2570

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urmă cu puțin timp după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, pe DE58, în lo...

Botoșănean ”deranjat” de polițiștii locali, a primit și un bonus la amendă!

Vineri, 19 Iulie 2024 587

În ultima săptămână, misiunile polițiștilor locali s-au desfășurat cu precădere în zonele intens circulate din municipiul Botoșani.

Bătaie de pomină în fața unui supermarket din Botoșani, a ajuns și ambulanța!

Vineri, 19 Iulie 2024 1888

Șase tineri veniți din mediul rural au iscat un scandal de pomină. Polițiștii locali au solicitat un echipaj medical, apoi i-au sancționat pe toți cei șase scandalagii.

O femeie dintr-o comună din Botoșani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mușcată de șarpe!

Joi, 18 Iulie 2024 4228

Botoșăneanca a fost inițial transportată la un spital din județul Botoșani, însă cadrele medicale au cerut transferul într-o unitate unde există ser antiviperin.

O livadă din apropierea unei comune din Botoșani în pericol din cauza flăcărilor, pompierii trag un nou semnal de alarmă! (foto)

Joi, 18 Iulie 2024 967

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, cauza probabilă stabilită de salvatorii botoșăneni fiind focul deschis în spații deschise.

Botoșăneni reținuți de polițiști după ce au bătut pe stradă un bărbat de 36 de ani! (Foto)

Joi, 18 Iulie 2024 596

Cei doi au fost reținuți pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Urmările furtunii din județul Botoșani: Copaci doborâți de vânt și locuință cuprinsă de flăcări din cauza unui trăsnet! (foto)

Miercuri, 17 Iulie 2024 2514

Miercuri seară meteorologii au emis mai multe coduri portocalii de instabilitate atmosferică pentru anumite localități din județul Botoșani.

COD PORTOCALIU de ploi, vijelii și grindină în 6 localități din Botoșani!

Miercuri, 17 Iulie 2024 1548

Meteorologii au emis o nouă avertizare COD PORTOCALIU de averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.Viza...

COD PORTOCALIU de vijelii și grindină, sunt vizate 9 localități din Botoșani!

Miercuri, 17 Iulie 2024 680

Meteorologii au emis o nouă avertizare COD PORTOCALIU de averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.Viza...