Politica de confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin intermediul posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca WEB EMOTION SRL sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri:

  • WEB EMOTION SRL poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor; organizatorul (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele WEB EMOTION SRL in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze;
  • WEB EMOTION SRL va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct;
  • WEB EMOTION SRL va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.

In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la office@webemotion.ro

WEB EMOTION SRL isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.

WEB EMOTION SRL isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

Recomandări din Actualitate

Știri din Actualitate

Recomandări din Eveniment

Știri din Eveniment

Recomandări din Administrație

Știri din Administrație

Recomandări din Politică

Știri din Politică

Recomandări din Sport

Știri din Sport

FCSB – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

Duminică, 17 Martie 2024238

Recomandări din Social

Știri din Social

Recomandări din Sănătate

Știri din Sănătate

Recomandări din Justiție

Știri din Justiție

Recomandări din Economie

Știri din Economie

Recomandări din Educație

Știri din Educație

Recomandări din Cultură

Știri din Cultură

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (293)

Duminică, 17 Martie 2024221

Recomandări din Opinii

Știri din Opinii

După 8 martie

Sâmbătă, 9 Martie 2024828

Mihaela Arhip: Cu Dumnezeu la masă

Sâmbătă, 16 Martie 2024648

Gellu Dorian: Lucian Valea și Botoșanii

Duminică, 3 Martie 20241594

Recomandări din Special

Știri din Special