Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

După experiența de acum două luni de zile când aleșii locali au avut de votat cine va fi președintele de ședință în următoarele luni și atmosfera a fost una tensionată, de această dată spiritele au fost mai calme.

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoarele două luni de zile.

Dacă la finalul lunii februarie în ședința de CL o parte dintre consilieri au părăsit sala de ședințe „val vârtej” fiind nemulțumiți de atitudinea colegilor de la PSD, de data aceasta spiritele au fost calme.

A fost făcută o singură propunere de către Cătălin Flutur, consilier local din partea PNL. Deși luna trecută membrii grupărilor PSD și PNL au avut o înțelegere că este rândul celor de la PNL să aibă un coleg în calitatea de președinte, fostul edil șef al municipiului reședință de județ l-a numit pe Maricel Maxim de la partidul Forța Dreptei.

Maricel Maxim a fost membru al Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, însă după venirea lui Valeriu Iftime la conducere a plecat la Forța Dreptei.

În lunile martie și aprilie președinte de ședință a fost Gabriel Tanasă din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani.

Proiectul pentru alegerea președintelui de ședință a trecut de votul aleșilor locali cu 20 de voturi pentru, unul împotrivă și o abținere.

Astfel, în următoarele două luni, adică mai și iunie, președinte de ședință va fi Maricel Maxim.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1056

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9554

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1303

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...