Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.

”Lumea așteaptă schimbarea de la noi”

Liberalii, în frunte cu Valeriu Iftime și cu Cătălin Flutur, au ajuns în această dimineață la Biroul Electoral Județean (BEJ) numărul 7. Aici, Valeriu Iftime și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Botoșani.

”Este o zi importantă pentru mine, o zi importantă și pentru Partidul Național Liberal din Botoșani. Astăzi ne depunem candidatura, eu pentru președinte al Consiliului Județean, și colegii mei pentru funcția de consilieri județeni. Lumea așteaptă schimbarea de la noi și eu cred că instituțiile publice trebuie să fie deschise. Am văzut consilii județene în vestul țării și ceva e altfel. Oamenii au nevoie de a colabora, de a fi ascultați. La noi, din păcate, și o spun ca o observație care mă și doare, Consiliul Județean a fost o instituție închisă, un fel de cetate în care nu intră nimeni, acolo se dezbat subiecte grele, dacă cineva vrea să intre are nevoie de niște chei speciale. Eu cred că instituția publică trebuie să fie deschisă pentru oameni. Asta înseamnă schimbarea la mine”, a spus Valeriu Iftime, președintele Partidului Național Liberal Botoșani.



”Este mult mai important ce faci după alegeri!”

Iftime a spus că a luat legătura și cu românii din afara granițelor, care așteaptă schimbarea în țară pentru a se întoarce acasă.

”Am fost zilele acestea la Londra, sunt zeci de oameni care vin acasă mâine dacă sunt plătiți mai bine și dacă simt că sunt prețuiți. Asta este deviza mea: o deschidere față de oameni. Oamenii trebuie să vadă că sunt prețuiți, că politica nu este făcută doar în campanie. Este mult mai important ce faci după alegeri decât ce faci în campanie. Toți îmi spun: suntem sătui de minciuni, suntem sătui de vorbe goale. Vin dintr-o lume în care știu ce înseamnă să prețuiesc banul public, să prețuiesc omul”, a mai spus președintele PNL Botoșani.

”Vreau să redau Consiliul Județean botoșănenilor!”

Valeriu Iftime a avut un discurs centrat pe oameni, opinând cu privire la rolul politicii în societate și nu numai.

”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor. Cred în lucrul acesta și sper să îmi ajute Dumnezeu să ajung acolo. Vreau să redau Consiliul Județean botoșănenilor. Dacă oamenii sunt sau nu pregătiți este problema noastră, de a-i face pe oameni să creadă, de a veni lângă tine. Consiliul Județean a fost până acum o instituție înghețată”.



Vrea 13 consilieri județeni!

Valeriu Iftime a fost însoțit de candidatul PNL la Primăria Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, dar și de numeroși membri ai partidului, printre ei și candidații de pe lista pentru consilieri județeni.

”Mie mi-a purtat noroc cifra 13. Sigur vom lua 13 locuri de consilieri județeni. Dar ceea ce trebuie să înțeleagă lumea este că trebuie să vină nehotărâții la vot. Aș face orice ca să vină lumea la vot, nu contează dacă eu câștig sau nu”, a conchis Valeriu Iftime.

Pe lista de candidați pentru funcția de consilieri județeni a PNL Botoșani se află: Valeriu Iftime – președinte grupul ”Elsaco”, Ionela Aiftincă – avocat, Constantin Bursuc - director SC Traserbus SRL, Mihai Viciriuc - inginer din Flămânzi, activează în privat, Andrei Nenișcă - antreprenor din Darabani, unde are magazine și restaurante, Alin Corduneanu - administrator public Ștefănești, Bogdan Suruciuc - inspector școlar general, Bogdan Dăscălescu - actual vicepreședinte CJ, cu afaceri în privat, Luciana Buliga - proprietară de farmacii, Marian Bidașcă – om de afaceri din grupul ”Pita”, Gabriel Timofte – director Vatra Domnească, Sergiu Zvâncă - consilier vicepreședinte CJ, cu afaceri în privat, Gelu Graur – jurist cabinet executor judecătoresc, Lucian Aroșoaie – medic veterinar cu cabinet propriu, Cătălin Boboc – inginer RAR, Ștefan Vlas – președinte TNL, Ana Maria Loghin – inspector școlar, Ovidiu Maxim – antreprenor, are o rețea de magazine, Andreea Miron Antoneac – manager Pensiunea Andreea Stăuceni, Cristina Panait – fost director SC Nova Apaserv SA.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
187

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
379

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
108

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...