Workshop de vânzări organizat de BIZZ CLUB Botoșani

Workshop de vânzări organizat de BIZZ CLUB Botoșani

Cum să-ți crești vânzările în orice perioadă - metodologie inovatoare prezentată de Călin Iepure
Cursul este destinat antreprenorilor dinamici și determinați să își îmbunătățească performanțele în vânzări! Acest curs este conceput să te echipeze cu strategii, tehnici și abordări testate pentru a-ți spori vânzările și a-ți consolida relațiile cu clienții.


Despre Călin Iepure
Călin Iepure, un expert recunoscut în vânzări și dezvoltare personală, va împărtăși din vasta sa experiență și cunoștințe. Prin intermediul acestui curs, Călin promite o transformare reală a modului în care abordezi vânzările.

Ce vei învăța?

Strategii de vânzare eficiente: Descoperă cei 7 pași esențiali pentru a crește vânzările, indiferent de contextul economic.
Comunicare și persuasiune: Învață cum să comunici eficient și să persuadezi clienții să acționeze.
Gestionarea obiecțiilor: Află cum să tratezi și să depășești obiecțiile clienților într-un mod constructiv.
Networking: Îmbunătățește-ți abilitățile de networking și învață să construiești relații de lungă durată cu clienții și partenerii de afaceri.

Pentru cine este acest curs?

Dacă ești antreprenor, reprezentant de vânzări sau pur și simplu dorești să-ți îmbunătățești abilitățile de vânzare, acest curs este pentru tine.
Indiferent de nivelul tău actual de experiență, vei găsi informații valoroase care te vor ajuta să avansezi.

BIZZ CLUB Botoșani împlinește o lună de la lansare, iar în tot acest timp peste 20 de antreprenori s-au alăturat comunității și au devenit membri.

Înscrie-te acum și nu rata oportunitatea! Accesează https://botosani.bizz.club/!
Evenimentul va avea loc în data de 24 aprilie la Hotel Rapsodia, sala Enescu, ora 12:00.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
381

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
521

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
637

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...