PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

După ce în prima parte a zilei liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean, vineri după-amiază a urmat rândul membrilor Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani să depună candidaturile pentru Primărie, Consiliul Local, dar și CJ.

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali.

Edilul șef al municipiului Botoșani a fost însoțit de Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, senatorul Lucian Trufin, candidatul PSD pentru președinția CJ, dar și de ceilalți deputați din Botoșani și membri ai formațiunii politice.

Primarul municipiului reședință de județ a ținut să le mulțumească atât colegilor din PSD, cât și celor din Primărie.

Sunt alături de colegii mei cărora le mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat pentru a depune candidaturile pentru un nou mandat de primar. Sunt alături de o echipă cu care mă mândresc și dacă botoșănenii au apreciat lucrurile pe care le-am făcut în municipiului Botoșani și au făcut acest lucru pentru că ne-au transmis în nenumărate rânduri, să știți că se datorează echipei atât din PSD care mi-a fost alături, cât și celei din primărie. Țin să le mulțumesc pentru acest lucru”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

„Am continuat proiectele pe care le-am moștenit și era firesc să fac acest lucru”

Cosmin Andrei consideră că un candidat în funcție este recomandat de faptele pe care le-a făcut și are în vedere să le facă, obținând astfel încrederea votanților.

Un candidat în funcție cred că este recomandat de faptele sale și aceste fapte reprezintă o garanție pentru ceea ce vreau să le transmit botoșănenilor că voi face în al doilea mandat al meu. În primul rând, am continuat proiectele pe care le-am moștenit și era firesc să fac acest lucru. Unele dintre ele s-au finalizat, iar celelalte se vor finaliza până la finele acestui mandat, adică luna octombrie. Am fost într-un dialog permanent cu cetățenii care au transmis ce este mai bun pentru orașul nostru, pentru administrația publică locală, am ținut cont și voi ține cont de părerile lor”, a adăugat Cosmin Andrei.

„Acesta este dezideratul cu care plecăm în această campanie electorală”

Campania electorală debutează oficial pe data de 10 mai. În acest context, Cosmin Andrei le-a transmis colegilor că își dorește să obțină majoritatea în Consiliul Local și să aibă un rezultat mult mai bun decât la alegerile anterioare.

Totodată, social democratul Cosmin Andrei spune că botoșănenii l-ar fi îndemnat chiar să candideze și la aceste alegeri.

„Plecăm cu gândul să obținem majoritatea în Consiliul Local, vom avea un rezultat mai bun decât la alegerile anterioare și sunt sigur de acest lucru. Le-am transmis și celor din echipa mea că acesta este dezideratul cu care plecăm în această campanie electorală. Am primit o susținere din partea botoșănenilor. Mi-au cerut să candidez în continuare și le mulțumesc pentru acest lucru. Îmi doresc foarte mult ca după această campanie electorală care a început într-un mod atipic să avem aceeași culoare la Primăria municipiului Botoșani și la Consiliul Județean. Sunt convins că voi face echipă foarte bună cu domnul Lucian Trufin, așa cum am făcut cu doamna Doina Federovici. Oglinda mandatului meu, așa cum am spus și în 2020, este în spatele dumneavoastră. Este Teatrul „Mihai Eminescu” și până la finalul mandatului vom avea un teatru renovat”, a completat Cosmin Andrei.

„Cel mai bun primar pe care l-am avut în municipiul Botoșani”

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a avut doar cuvinte de laudă la adresa edilului șef.

Cosmin Andrei, garantul dezvoltării municipiului Botoșani, cel mai bun primar pe care l-a avut municipiul Botoșani în ultimele decenii. Alături de echipa consilierilor locali și-a depus candidatura pentru alegerile din 9 iunie. Cosmin Andrei, primarul faptelor bune, a demonstrat că se poate face administrație performantă și la Botoșani, reușind să atragă proiecte de sute de milioane de euro atât din fonduri guvernamentale, cât și din fonduri europene. Este omul care din prima zi de mandat a fost în mijlocul botoșănenilor, i-a ascultat pe botoșăneni, i-a apărat când a fost nevoie și au găsit soluții la problemele ridicate de aceștia. De altfel, așa trebuie să fie un lider autentic care își respectă comunitate, această comunitate care l-a votat în această înaltă funcție de demnitate publică”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Cuvinte de susținere au fost transmise și de Lucian Trufin, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru președinția CJ.

„Cifra sumelor atrase prin finanțări cu fonduri guvernamentale și europene, impactul proiectelor implementate de domnul primar sunt argumente puternice și motive temeinice ca botoșănenii să continue cu domnul primar Cosmin Andrei. Vreau să îl asigur pe domnul primar Cosmin Andrei că vom continua și modelul de bun augur pe care l-a început doamna președintă Doina Federovici prin parteneriatul dintre CJ Botoșani si Primărie având ca obiectiv general dezvoltarea municipiului”, a spus și Lucian Trufin.

 

 

 







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat dat afară din locuință după ce și-a agresat concubina în a doua zi de Paște!

astăzi, 14:40
34

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârfu C...

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
171

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
118

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...