ADA MACOVEI: "Ma voi adresa intr-un final Parchetului, este mizerabil ceea ce mi se intampla"

ADA MACOVEI: "Ma voi adresa intr-un final Parchetului, este mizerabil ceea ce mi se intampla"

ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani

Mult mediatizata filmare cu inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, pe postul national de televiziune Realitatea Tv, din care reiesea ca Ada Macovei a mers in concediu la mare cu masina institutiei pe care o conduce, a determinat-o sefa invatamantului botosanean sa faca precizari in fata jurnalistilor presei locale, pentru a infirma cele spune in presa nationala.

Astfel, Ada Macovei a motivat ca a mers cu o saptamana mai devreme in delegatie, pentru Consilul National al Elevilor de la Eforie Sud, intrucat intre saptamana in care avea concediu si saptamana pentru acele intruniri cu elevii era o diferenta de o singura zi. A mers impreuna cu fiul si mama sa, cu masina ISJ, dar cu combustibilul platit din banii proprii, considerand ca nu a facut niciun abuz.

"Am fost cu masina institutiei la Consiliul National al Elevilor la Eforie, avand in vedere ca intre cele doua deplasari la mare, concediul de odihna si Consiliul National al Elevilor, era o singura zi. Am plecat din prima zi de concediu cu masina si m-am intors in ultima zi de delegatie. Nu este niciun fel de problema, nu sunt folositi banii publici in interes personal, nu inteleg de ce mi s-a fotografiat copilul fara acceptul meu, deci sunt impotriva acestor practici si nu inteleg de ce se face atata tam-tam cand sunt atatea probleme in sistemul de invatamant, vorbim de disponibilizari, de scoli neautorizate, despre lucruri grave care se intampla, nu despre faptul ca inspectorul general a plecat intr-o delegatie cu o saptamana inainte pe bani proprii", a declarat Ada Macovei.

Sefa ISJ a spus ca cele spuse de ea pot fi confirmate si de cei 40 de elevi care au participat la activitatile din cea de-a doua saptamana cat a fost la mare. Mai mult decat atat, inspectorul general al ISJ a tinut sa precizeze ca este constient de numarul mare de dusmani care abia asteapta sa faca un pas gresit, si tocmai de aceea a spus ca este foarte atent in toate actiunile sale, pentru a nu da satisfactie acelor persoane rau-voitoare.

"Sunt 40 de copii care pot confirma ca am fost la activitati timp de o saptamana in Eforie  Sud, iar ca am plecat cu o saptamana mai devreme la mare nu cred ca este niciun fel de problema, era aceeasi deplasare. Stiind cat de multi dusmani am, ii anunt pe cale oficiala ca nu le voi da satisfactie nicio clipa si nu voi face niciun abuz, astfel incat sa se poata sa se bucure de pe uma mizeriilor pe care le-as face, iar comentariile din presa sunt cu atat mai mult de nesuportat si probabil ma voi adresa intr-un final Parchetului, pentru ca este mizerabil ceea ce mi se intampla, s-a mers prea departe cu comentariile, m-am saturat de toate injosirile, ca toti sa-si bata joc de ceea ce am realizat eu de la 6 ani jumatate pana la 33 de ani", a conchis Ada Macovei.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LIVE SCORE: FC Botoşani- CSU Craiova 1-0

astăzi, 20:36
412

Elevii lui Costel Enache ţintesc o victorie pentru a mări şansele de accedere în play-off, calculele fiind acumularea a 40 de puncte până la finele campionatului regulat. De c...

Ziua de 1 Decembrie, sărbătorită într-un mod inedit la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani!

astăzi, 19:11
265

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în avans de către elevii și profesorii Colegiului Național "Mihai Eminescu" Botoșani, luni, 27 noiembrie 2017, în intervalul orar 17.30-19.00....

Prim-ministrul României, impresionat de lucrările efectuate de o firmă din Botoşani!

astăzi, 17:26
3470

Este vorba despre lucrările efectuate de compania Tehnic Asist, din Botoșani, la Aeroportul Otopeni. ”S-a terminat asfaltarea pistei 1 – adică lucruri care nu prea se mai &icir...