Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

”A trăit intens și a ars foarte puternic și foarte repede, dar s-a stins la fel de fulgerător”, spune fratele lui Cătălin Relenschi.

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de ani.

La câteva zile de la moartea lui Cătălin, Daniel Relenschi a oferit informații cu privire la concluziile medicilor care au efectuat autopsia.

”Cătălin a suferit un AVC, dar și o hemoragie internă și, din păcate, nu ar mai fi putut fi salvat, acesta este verdictul dat de medicul care a efectuat autopsia. Se pare că avea tensiunea mărită... Singurul lucru îmbucurător este că nu a suferit, s-a stins brusc”, a spus Daniel Relenschi.

”În sfârșit Cătălin este văzut, auzit...”

Trupul lui Cătălin Relenschi este depus la Capela Cimitirului Eternitatea din municipiul Botoșani.

”Vă mulțumesc mult pentru sprijinul acordat de oricare a fost și este acesta, înseamnă foarte mult pentru noi și cred că în sfârșit Cătălin este văzut, auzit și a reușit să strângă împreună oamenii asa cum își dorea, chiar dacă felul în care s-a întâmplat asta este unul nefericit. A trăit intens și a ars foarte puternic și foarte repede dar s-a stins la fel de fulgerător”, a transmis Daniel Relenschi.

Cătălin Relenschi va fi înmormântat vineri, la ora 11:30, în Cimitirul Eternitatea din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
648

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
320

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
88

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...