Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024  1052

Evenimentul este dedicat elevilor de clasa a VIII-a, care urmează să susțină examenul de Evaluare Națională și să opteze pentru un liceu pe placul lor.

Accident pe drumul Botoșani – Tg. Frumos în această dimineață, o persoană a rămas încarcerată!

Luni, 18 Decembrie 2023570

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, cu un singur autoturism implicat. O persoană a rămas încarcerată.

Meci pe Municipal, microbiștii așteptați la stadion cu jucării pentru copiii nevoiași!

Luni, 18 Decembrie 2023201

În pragul sărbătorilor de iarnă, ne aducem aminte, o dată în plus, de cei cu care destinul nu a fost prea darnic, ce pot doar să viseze la lucruri care nouă, celorlalți, ni se par de multe ori banale....

Andrei Drancă, deputat USR: Apel pentru ”podul-pericol” de la Dimăcheni

Luni, 18 Decembrie 20231247

Deputatul Andrei Drancă a propus un amendament la legea bugetului de stat pentru anul 2024 vizând înlocuirea unui pod ce pune zilnic în pericol viețile locuitorilor din Dimăcheni.

Părintele Stelian Ciurciun, la finalul celor 22 de ani de slujire ca protoiereu al Protopopiatului Dorohoi: ”Sunt mari emoții într-un asemenea moment!”

Luni, 18 Decembrie 2023307

Ziua de luni, 11 decembrie 2023, a fost una emoționantă și de neuitat în viața părintelui Stelian Ciurciun.

Cum s-a petrecut accidentul în care Mocănița din Bucovina a izbit o mașină cu numere de Botoșani. 20 de oameni la un pas de tragedie!

Luni, 18 Decembrie 2023711

Şi-au programat o zi de relaxare în Bucovina, dar au fost la un pas de tragedie. 20 de turişti care au urcat în celebra mocăniţă au trecut printr-o spaimă groaznică, după ce un şofer neatent a ieşit...

Pompieri chemați noaptea trecută pentru a salva o casă, flăcările au izbucnit la acoperiș!

Luni, 18 Decembrie 2023361

O casă a fost în pericol, noaptea trecută, din cauza unui incendiu care a izbucnit în jurul coșului de fum.

Marius Budăi, reacţie după incidentul de la Vama Sculeni: "Sunt necesare schimbări, i se poate întâmpla oricui"

Luni, 18 Decembrie 2023686

Marius Budăi, fost ministru al Muncii, a explicat incidentul de la Vama Sculeni, acolo unde a fost oprit de poliţiştii de frontieră pe motiv că maşina în care se afla figura ca fiind furată din Belgia.

Atenție, părinți! Nu lăsați ferestrele deschise când copiii sunt în preajmă!

Luni, 18 Decembrie 2023169

Grija trebuie să fie și mai mare dacă ferestrele sunt decorate de sărbători, copiii fiind atrași de instalațiile multicolore sau de imaginile cu Moș Crăciun.

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Daniil Sihastrul; Sf. Mc. Sebastian şi Zoe (Dezlegare la peşte)

Luni, 18 Decembrie 2023149

Cuviosul Daniil Sihastrul (†1496) s-a născut într-o localitate din zona Rădăuţilor din părinţi drept-credincioşi. A intrat de tânăr în monahism, primind numele David.

Tudor Chirilă a văzut ”roșu” în fața ochilor când a auzit-o pe Raluca Turcan: ”Nu am putut să mă abțin și i-am strigat toate astea!”

Duminică, 17 Decembrie 20233350

Artistul i-a reproșat Ralucăi Turcan că este moștenitoarea comunismului, ”șleahta care a confiscat exact momentul eliberării României de comunism”.

DNA vrea ca cetățenii să sesizeze faptele de corupție pe care le cunosc!

Duminică, 17 Decembrie 20231119

DNA îi îndeamnă pe cetățeni să sesizeze faptele de corupție despre care au informații și astfel să contribuie la normalizarea activităților din diferite instituții ale statului.

Deputatul Dan Șlincu, reacție după ce a aflat că mașina sa figura ca furată din Belgia: ”Am cumpărat-o de la cineva din Galaţi!”

Duminică, 17 Decembrie 2023865

Dan Șlincu a precizat că se va îndrepta împotriva persoanei care i-a vândut maşina, pe care o suspectează de rea-credinţă.

Doi parlamentari din Botoșani implicați într-un incident la graniță: Mașina în care se aflau figura ca furată din Belgia!

Duminică, 17 Decembrie 2023769

Poliția de Frontieră reacționează după informațiile potrivit cărora doi parlamentari botoșăneni au fost depistați într-o mașină care fusese declarată furată, de către autoritățile din Belgia, &icir...

Sepsi - CFR Cluj, astăzi de la ora 21:00

Duminică, 17 Decembrie 2023189

Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj se întâlnesc în această seară în etapa cu numărul 20 a Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Clujenii nu au...

După DNA, la Mavromati a ”descins” și deputatul Emanuel Ungureanu cu dezvăluiri despre un director al spitalului! (Foto, Video)

Duminică, 17 Decembrie 20233240

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a revenit la Botoșani pentru a vedea cum s-au schimbat condițiile de îngrijire a pacienților din Spitalul Județean Mavromati după tragedia morții Alexandrei Ivanov.

Ordonanța ”Trenuleț”: Crește valoarea punctului de amendă din 2024!

Duminică, 17 Decembrie 2023392

Decizia va afecta toți șoferii, inclusiv conducătorii de tractoare și mașini agricole.

Botoșăneni de acasă și de peste hotare au aplaudat astăzi Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă „Din străbuni, din oameni buni...”! (Foto, Video)

Duminică, 17 Decembrie 20231313

Mii de oameni se bucură, astăzi, de cel mai iubit festival din Botoșani. Centrul orașului răsună de voie bună, jocul și strigăturile participanților la Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă „Din st...

O mașină din Botoșani a reușit să ”răpună” celebra mocăniță din Moldovița! Ce explicații a dat șoferul (Video)

Duminică, 17 Decembrie 20232012

Una dintre locomotivele mocăniței de la Moldovița a sărit de pe șine din cauză că o mașină a ieșit din curtea unei case fără ca șoferul să se asigure corect.

O botoșăneancă a uitat oala pe aragaz, flăcările i-au cuprins bucătăria!

Duminică, 17 Decembrie 2023735

Un aragaz lăsat nesupravegheat a provocat un incendiu într-o casă din municipiul Botoșani. Când a văzut dezastrul, proprietara a suferit un atac de panică.

Magia Sărbătorilor alături de copiii talentați din Botoșani! (Video)

Duminică, 17 Decembrie 2023556

Stiri Botosani susține copiii talentați și îi promovează privind la Botoșaniul de mâine!

Studentul din Botoșani care duce mai departe afacerea familiei. ”Viața la țară este frumoasă, dar este și grea!”

Duminică, 17 Decembrie 20231984

Este convins că vaca de lapte a fost lozul câștigător din ferma sa. Student la Facultatea de Agricultură din Iași, tânărul vrea să investească în fermă cu ajutorul fondurilor europene.

2.000 de kilograme de miez de nucă într-un microbuz, polițiștii de frontieră din Botoșani au anunțat Antifrauda! (Foto, Video)

Duminică, 17 Decembrie 20231028

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au depistat în trafic un bărbat care transporta într-un microbuz 300 de cutii cu miez de nucă, fără a deţine documente de provenienţă.

Focul i-a luat tot, Otinel a rămas cu trei câini și un pui de pisică. ”Haideți să facem ca acest Crăciun să fie cu adevărat special!”

Duminică, 17 Decembrie 2023751

În urma unui incendiu violent, din căsuța lui a rămas doar cenușa. Acum privește neputincios dezastrul.

Mărturia asistentei-șefe de la UPU Botoșani despre angajările pe bază de șpagă: ”Cine a dat banii trebuie să plătească!”

Duminică, 17 Decembrie 202327043

Asistenta-șefă a Unității de Primiri Urgențe Botoșani a vorbit despre ancheta de corupție care vizează spitalul unde lucrează.

Acoperiș în flăcări din cauza unui coș de fum neprotejat termic!

Duminică, 17 Decembrie 2023515

Intervenția rapidă a pompierilor botoșăneni a făcut ca focul să nu se extindă la întreaga locuință.

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (280)

Duminică, 17 Decembrie 20231075

O rubrică de prof. GEORGICĂ MANOLE, scriitor, epigramist

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sfântul Proroc Daniel (Dezlegare la pește)

Duminică, 17 Decembrie 2023201

Prorocul Daniel face parte dintre profeţii mari ai Vechiului Testament, el arătând precis timpul când S-a născut Mântuitorul, cu aproape 600 de ani înainte de venirea Acestuia.

Doi elevi din Botoșani, profesorii lor și școlile la care învață, premiați de Ministerul Educației. ”Succesul înseamnă pasiune și perseverență. Restul e muncă!” (Foto)

Sâmbătă, 16 Decembrie 20232594

Cadre didactice și elevi din două unități de învățământ din Botoșani, cu rezultate excepționale în competițiile internaționale, au fost premiați de Ministerul Educației.

Blânda maică a Voronei, sărbătorită de ziua numelui: ”Își pune sufletul pentru fiecare viețuitoare a acestei obști monahale!” (Foto)

Sâmbătă, 16 Decembrie 20231809

Sâmbătă, 16 decembrie, creștinătatea o pomeneşte pe Sfânta Teofana din Constantinopol. Prilej de sărbătoare la Mănăstirea Vorona, care și-a cinstit cum se cuvine pe cea mai dragă maică, stareța T...

100 de copii au trăit magia Crăciunului la Cinema Unirea! (Foto)

Sâmbătă, 16 Decembrie 2023432

Sâmbătă, la Cinema Unirea Botoșani a avut loc o inițiativă deosebită în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Știri.Botosani.Ro caută REPORTERI DE TEREN!

Sâmbătă, 16 Decembrie 20232427

Actualitatea județului Botoșani ne privește în mod direct, iar contribuția la dezvoltarea comunității este prioritatea noastră!

”Și am venit să te colind, fratele meu de peste Prut!” - Profesori și elevi de pe ambele maluri ale Prutului au împărțit bucurie și speranță! (Foto, Video)

Sâmbătă, 16 Decembrie 2023952

Bucurie pe ambele maluri ale Prutului împărțită de elevi și profesori din unități de învățământ din Botoșani și raionul Briceni, Republica Moldova.

Astăzi, la un de la cumplitul accident, Alexia strălucește mai mult ca niciodată și ne spune: ”Don't cry!” (Video)

Sâmbătă, 16 Decembrie 20231331

Noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 decembrie 2022. Autocarul care transporta un ansamblu cu tineri artiști din Botoșani către Slobozia s-a răsturnat la Pașcani. Alexia Tudose și mai mulți colegi au fost...