Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

Rezultate pe măsura muncii! Elevii din Botoșani continuă să se facă remarcați în cometițiile școlare naționale.

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză.

 

Nu este prima performanță de acest fel a elevului din Botoșani. Anul trecut, la aceeași olimpiadă națională, Vladimir a obținut tot Premiul I.

Tot de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani, eleva Purice Laura Alexandra, din clasa a VIII-a, a obținut Premiul III.

Cu Mențiune se întorc acasă elevii Savescu Raluca (clasa a XI-a), Balan Amelia (clasa a IX-a) și Boariu Ioana Sabina (clasa a IX, Colegiul Național) "Regina Maria" Dorohoi.

”Felicitari tuturor elevilor participanti pentru punctajele obținute și profesorilor care s-au ocupat de pregatirea lor! Felicitări și părinților care îi susțin și care îi educă atât de frumos! A fost o reală plăcere să petrec cinci zile cu acești elevi la Iași”, a transmis prof. Gabriela Mangîr, de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
14

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
210

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...