Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

Rezultate pe măsura muncii! Elevii din Botoșani continuă să se facă remarcați în cometițiile școlare naționale.

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză.

 

Nu este prima performanță de acest fel a elevului din Botoșani. Anul trecut, la aceeași olimpiadă națională, Vladimir a obținut tot Premiul I.

Tot de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani, eleva Purice Laura Alexandra, din clasa a VIII-a, a obținut Premiul III.

Cu Mențiune se întorc acasă elevii Savescu Raluca (clasa a XI-a), Balan Amelia (clasa a IX-a) și Boariu Ioana Sabina (clasa a IX, Colegiul Național) "Regina Maria" Dorohoi.

”Felicitari tuturor elevilor participanti pentru punctajele obținute și profesorilor care s-au ocupat de pregatirea lor! Felicitări și părinților care îi susțin și care îi educă atât de frumos! A fost o reală plăcere să petrec cinci zile cu acești elevi la Iași”, a transmis prof. Gabriela Mangîr, de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
64

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani. În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
833

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni. Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
252

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca. Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...