BIZZ.CLUB Botoșani organizează workshop cu Zoltán Veres

BIZZ.CLUB Botoșani organizează workshop cu Zoltán Veres

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și non-membrilor BIZZ.CLUB Botoșani.
Zoltán Veres, unul dintre cei mai renumiți specialiști în inteligența emoțională, se întoarce la Botoșani pentru a susține un workshop de două ore sub titlul "Cum să atingi performanța ca manager și lider".

Evenimentul va începe la ora 08:45 cu o sesiune de networking, urmată de workshop-ul condus de Zoltán Veres în Sala George Enescu a Hotelului Rapsodia.
Cei prezenți vor beneficia de oportunitatea de a învăța direct de la unul dintre cei mai experimentați specialiști în dezvoltarea inteligenței emoționale.
Costul participării este de 75 RON pentru cei care nu sunt membri BIZZ.CLUB Botoșani, iar acesta include și micul dejun, oferind astfel un cadru prielnic pentru interacțiune și schimb de idei între participanți.


Despre Zoltán Veres

Zoltán Veres este un expert recunoscut în dezvoltarea inteligenței emoționale, având o experiență vastă în domeniu începând din 2015. Certificat în sistemul Six Seconds și acreditat internațional, Zoltán a condus peste 1000 de evenimente online și în sală, aducând o contribuție semnificativă în promovarea și dezvoltarea inteligenței emoționale în România.
Six Seconds este cea mai mare organizație internațională din lume axată exclusiv pe  dezvoltarea inteligenței emoționale.
Autor al cărții "Capcana Autosabotării", Zoltán Veres va oferi participanților un cadru inovator de înțelegere a emoțiilor și modului în care acestea influențează performanța și relațiile interpersonale.

CĂLIN IEPURE, CEO BIZZ.CLUB Romania despre “Capcana Autosabotării”:

“Cartea sa iese în evidenţă prin abordarea inovatoare a analogiei „viaţa ta ca un iceberg" şi ne ajută să înţelegem că ceea ce vedem la suprafaţă nu este întotdeauna totul şi că nevoile, gândurile şi emoţiile noastre profunde ne pot sabota propriile acţiuni şi obiective.
O caracteristică unică a acestei cărţi este faptul că Zoltán ne arată cum să folosim intervenţia conştientă pentru a ne confrunta cu automatismele noastre negative şi cum să construim obiceiuri pozitive care să ne faciliteze atingerea obiectivelor.
Cartea abundă în exemple şi sfaturi practice pentru a ne ajuta să navigăm prin nivelurile subconştiente ale propriului „iceberg".”

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la eveniment, îl puteți contacta direct pe Cosmin Sava, Fondator BIZZ.CLUB Botoșani, la numărul de telefon 0742 586 140.

Vizitează pagină oficială de Facebook BIZZ.CLUB Botoșani - https://www.facebook.com/bizz.clubbotosani


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
63

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...

Workshop extraordinar cu Zoltán Veres la Botoșani!

astăzi, 13:20
17

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Botoșănean dispărut în Germania, familia cere ajutorul Poliției din România! (Foto)

astăzi, 13:08
93

Iulian Ciulica este născut în Coțușca, județul Botoșani, figurând cu domiciliul în Crasnaluca.În cursul zilei de astăzi, 20 mai 2024, la nivelul Poliției Brăila a f...