BIZZ.CLUB Botoșani organizează workshop cu Zoltán Veres

BIZZ.CLUB Botoșani organizează workshop cu Zoltán Veres

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și non-membrilor BIZZ.CLUB Botoșani.
Zoltán Veres, unul dintre cei mai renumiți specialiști în inteligența emoțională, se întoarce la Botoșani pentru a susține un workshop de două ore sub titlul "Cum să atingi performanța ca manager și lider".

Evenimentul va începe la ora 08:45 cu o sesiune de networking, urmată de workshop-ul condus de Zoltán Veres în Sala George Enescu a Hotelului Rapsodia.
Cei prezenți vor beneficia de oportunitatea de a învăța direct de la unul dintre cei mai experimentați specialiști în dezvoltarea inteligenței emoționale.
Costul participării este de 75 RON pentru cei care nu sunt membri BIZZ.CLUB Botoșani, iar acesta include și micul dejun, oferind astfel un cadru prielnic pentru interacțiune și schimb de idei între participanți.


Despre Zoltán Veres

Zoltán Veres este un expert recunoscut în dezvoltarea inteligenței emoționale, având o experiență vastă în domeniu începând din 2015. Certificat în sistemul Six Seconds și acreditat internațional, Zoltán a condus peste 1000 de evenimente online și în sală, aducând o contribuție semnificativă în promovarea și dezvoltarea inteligenței emoționale în România.
Six Seconds este cea mai mare organizație internațională din lume axată exclusiv pe  dezvoltarea inteligenței emoționale.
Autor al cărții "Capcana Autosabotării", Zoltán Veres va oferi participanților un cadru inovator de înțelegere a emoțiilor și modului în care acestea influențează performanța și relațiile interpersonale.

CĂLIN IEPURE, CEO BIZZ.CLUB Romania despre “Capcana Autosabotării”:

“Cartea sa iese în evidenţă prin abordarea inovatoare a analogiei „viaţa ta ca un iceberg" şi ne ajută să înţelegem că ceea ce vedem la suprafaţă nu este întotdeauna totul şi că nevoile, gândurile şi emoţiile noastre profunde ne pot sabota propriile acţiuni şi obiective.
O caracteristică unică a acestei cărţi este faptul că Zoltán ne arată cum să folosim intervenţia conştientă pentru a ne confrunta cu automatismele noastre negative şi cum să construim obiceiuri pozitive care să ne faciliteze atingerea obiectivelor.
Cartea abundă în exemple şi sfaturi practice pentru a ne ajuta să navigăm prin nivelurile subconştiente ale propriului „iceberg".”

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la eveniment, îl puteți contacta direct pe Cosmin Sava, Fondator BIZZ.CLUB Botoșani, la numărul de telefon 0742 586 140.

Vizitează pagină oficială de Facebook BIZZ.CLUB Botoșani - https://www.facebook.com/bizz.clubbotosani


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
1

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
193

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
725

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...