Personal suplimentat la Serviciul de Permise Botoşani

Personal suplimentat la Serviciul de Permise Botoşani

Personalul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Botoşani, instituţie care se confruntă cu un deficit major de personal, a fost suplimentat.

Chiar şi aşa, anumite activităţi, cum ar fi examinarea candidaţilor în vederea obţinerii permisului de conducere, se întinde până în lunile de toamnă.

Marian Ciornea, șeful Serviciului Permise și Înmatriculări, a precizat că schema de personal a fost suplimentată cu încă trei persoane. Una dintre acestea, un examinator, a fost trimisă prin detașare pe o perioadă de șase luni de la Inspectoratul de Poliție Județean.

”Partea bună este că am reușit să completăm din spațiile libere cu doi lucrători, astfel că un examinator de la sală îl vom folosi la traseu. Prin detașare, ne va veni un examinator de la IPJ. Încercăm cu acest personal să menține programările pentru permisul auto și să nu se întindă pe o perioadă mai mare”, a menționat Marian Ciornea.

La Dorohoi, programările la traseu se întind până în noiembrie iar la Botoșani până la începutul lui octombrie. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
530

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
595

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
957

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...