Performanța Iasminei: Media de la Școala de Poliție i-a permis să își aleagă locul de muncă la Botoșani!

Performanța i-a permis Iasminei să aleagă locul în care dorește să lucreze, dintre posturile vacante puse la dispoziție.

Performanța Iasminei: Media de la Școala de Poliție i-a permis să își aleagă locul de muncă la Botoșani!

 Iasmina Pascariu  

Printre absolvenții școlilor de poliție proaspăt încadrați la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani s-a remarcat Iasmina Pascariu, o tânără de 20 de ani, care a avut cea mai mare medie dintre colegii săi.

Aceasta a absolvit școala de poliție cu media generală 9,71, fiind pe locul III la nivelul celor două instituții de învățământ și prima între colegii care au fost repartizați la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Acest lucru i-a oferit avantajul de a alege, dintre locurile vacante existente, pe cel în care dorește să-și desfășoare activitatea profesională.

Astfel, tânăra absolventă va fi colegă cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi - Biroul de Ordine Publică.

Iasmina este din comuna Hilișeu-Horia și a absolvit Colegiul Național ”Grigore Ghica”, din Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Festivalului Concurs „Satule, mândră grădină” de la Bucecea!

astăzi, 18:39
8

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) din Botoşani, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, î...

Mașină cuprinsă de flăcări pe o stradă din Botoșani, șoferița a fost atenționată de colegii din trafic! (foto)

astăzi, 18:22
55

Un autoturism a luat foc vineri după-amiază, în timp ce se deplasa pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Conducătoarea auto a fost atenționată de ceilalți participanți ...

Ești gata să faci un upgrade major în meseria ta?

astăzi, 17:14
30

Marți, 21 mai, de la ora 09:00, ești așteptat la Depozitul Castilio din strada Manolești nr. 46 pentru două prezentări de excepție!Află totul despre produsele Knauf și Soudal, însoți...