Autorităţile vor să ia noi măsuri în intersecţia de la Orăşeni Deal

Autorităţile vor să ia noi măsuri în intersecţia de la Orăşeni Deal

Intersecţia morţii de la Orăşeni Deal, unde de curând s-a produs un nou accident rutier, soldat cu nu mai puţin de şapte răniţi, este în continuare în atenţia celor de la Consiliul Judeţean şi de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, susţine că amenajarea unui sens giratoriu în respectiva intersecţie nu ar fi posibilă întrucât nu există spaţiu suficient. În schimb se analizează posibilitatea să se toarne nişte cocoaşe din asfalt.

De curând au fost montate acolo limitatoare de viteză, dar din cauciuc. În plus, vor fi montate indicatoare rutiere suplimentare iar cele deja existente vor fi făcute mai vizibile.

“Nu este un loc pentru un sens giratoriu, pentru că pe acolo trec maşini de mare tonaj. Am discutat şi în această dimineaţă şi am vorbit şi cu domnul director de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri să turnăm nişte cocoaşe din asfalt, care au un metru şi jumătate lungime. Am întâlnit în Mureş astfel de cocoaşe. Să punem şi de o parte şi de alta, la o distanţă apreciabilă care va fi stabilită de specialişti”, a declarat Costică Macaleţi.

Ultimul accident din intersecţia de la Orăşeni Deal a fost provocat de un preot din judeţul Neamţ care nu a fost atent şi a intrat în intersecţie fără să oprească la STOP, deşi trecuse peste cocoaşe. În accident a fost rănit şi ambasadorul României în Vietnam.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1445

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
732

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
498

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...