Autorităţile vor să ia noi măsuri în intersecţia de la Orăşeni Deal

Autorităţile vor să ia noi măsuri în intersecţia de la Orăşeni Deal

Intersecţia morţii de la Orăşeni Deal, unde de curând s-a produs un nou accident rutier, soldat cu nu mai puţin de şapte răniţi, este în continuare în atenţia celor de la Consiliul Judeţean şi de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, susţine că amenajarea unui sens giratoriu în respectiva intersecţie nu ar fi posibilă întrucât nu există spaţiu suficient. În schimb se analizează posibilitatea să se toarne nişte cocoaşe din asfalt.

De curând au fost montate acolo limitatoare de viteză, dar din cauciuc. În plus, vor fi montate indicatoare rutiere suplimentare iar cele deja existente vor fi făcute mai vizibile.

“Nu este un loc pentru un sens giratoriu, pentru că pe acolo trec maşini de mare tonaj. Am discutat şi în această dimineaţă şi am vorbit şi cu domnul director de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri să turnăm nişte cocoaşe din asfalt, care au un metru şi jumătate lungime. Am întâlnit în Mureş astfel de cocoaşe. Să punem şi de o parte şi de alta, la o distanţă apreciabilă care va fi stabilită de specialişti”, a declarat Costică Macaleţi.

Ultimul accident din intersecţia de la Orăşeni Deal a fost provocat de un preot din judeţul Neamţ care nu a fost atent şi a intrat în intersecţie fără să oprească la STOP, deşi trecuse peste cocoaşe. În accident a fost rănit şi ambasadorul României în Vietnam.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primăriile din judeţ nu au primit bani la rectificarea bugetară

Luni, 25 Septembrie 2017
405

Mai multe primării din judeţul Botoşani au ajuns deja la fundul sacului şi nu mai au bani pentru a acoperi cheltuielile de funcţionare până la finele acestui an.Şi mai au de aşt...

Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre demisiile directorilor de la Spitalul Mavromati!

Luni, 25 Septembrie 2017
847

Nemulţumirile directorilor de la Spitalul Judeţean Mavromati privind nivelul de salarizare al celor din conducere au ajuns şi la urechile preşedintelui Consiliului Judeţean.În cadrul ş...

Inspecţie în teren a specialiştilor de la ADR NE privind drumul strategic

Luni, 25 Septembrie 2017
627

Este prima vizită în teren privitor la acest obiectiv, după ce evaluarea din punct de vedere administrativ s-a încheiat, în prezent fiind faza de evaluare a indicatorilor tehnico-e...