Autorităţile vor să ia noi măsuri în intersecţia de la Orăşeni Deal

Autorităţile vor să ia noi măsuri în intersecţia de la Orăşeni Deal

Intersecţia morţii de la Orăşeni Deal, unde de curând s-a produs un nou accident rutier, soldat cu nu mai puţin de şapte răniţi, este în continuare în atenţia celor de la Consiliul Judeţean şi de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, susţine că amenajarea unui sens giratoriu în respectiva intersecţie nu ar fi posibilă întrucât nu există spaţiu suficient. În schimb se analizează posibilitatea să se toarne nişte cocoaşe din asfalt.

De curând au fost montate acolo limitatoare de viteză, dar din cauciuc. În plus, vor fi montate indicatoare rutiere suplimentare iar cele deja existente vor fi făcute mai vizibile.

“Nu este un loc pentru un sens giratoriu, pentru că pe acolo trec maşini de mare tonaj. Am discutat şi în această dimineaţă şi am vorbit şi cu domnul director de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri să turnăm nişte cocoaşe din asfalt, care au un metru şi jumătate lungime. Am întâlnit în Mureş astfel de cocoaşe. Să punem şi de o parte şi de alta, la o distanţă apreciabilă care va fi stabilită de specialişti”, a declarat Costică Macaleţi.

Ultimul accident din intersecţia de la Orăşeni Deal a fost provocat de un preot din judeţul Neamţ care nu a fost atent şi a intrat în intersecţie fără să oprească la STOP, deşi trecuse peste cocoaşe. În accident a fost rănit şi ambasadorul României în Vietnam.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
750

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
186

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
230

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...