Intersecţia de la Orăşeni în care se produc accidente, motiv de discuţii în Consiliul Judeţean. Se promit măsuri urgente!

O spun şoferii care ajung în zonă, o spun poliţiştii, o arată grozăviile care se petrec în zonă. Cu toate acestea, la mai bine de doi ani de la darea în folosinţă a drumului reabilitat Curteşti- Cristeşti, intersecţia cu drumul judeţean care duce la Vorona reprezintă o zonă neagră pe harta accidentelor rutiere.

Intersecţia de la Orăşeni în care se produc accidente, motiv de discuţii în Consiliul Judeţean. Se promit măsuri urgente!

Ultimul eveniment, accidentul de duminică seară din intersecţia celor două drumuri judeţene, a avut loc tot pe fondul necunoaşterii drumului şi a lipsei de vizibilitate a indicatoarelor, ascunse în vegetaţie.

Tocmai pe acest subiect, consilierul judeţean Radu Anton a avut o interpelare în plenul Consiliului Judeţean, criticând lipsa de acţiune a Consiliului Judeţean, respectiv a Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, administratorii drumului.

"Azi-noapte s-a mai produs o tragedie acolo. Cred că de fapt nu se doreşte. Acolo vegetaţia a acoperit semnele rutiere iar construcţia drumului Curteşti- Cristeşti nu oferă niciun indiciu că acolo se află o intersecţie. Se tot vorbeşte de cocoaşe, că dacă le punem nu se va putea interveni pe timp de iarnă la deszăpezire, dar aseară a fost un accident cauzat tot de lipsa de vizibilitate. Cei care fac astfel de accidente sunt din afara judeţului şi nu ştiu ce urmează acolo, indicatoarele sunt acoperite cu crengi, vizibilitatea este aproape zero. Solicit luarea unor măsuri de urgenţă până... nu ştiu...", a susţinut Radu Anton.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, a fost de acord cu declaraţia consilierului liberal.

"S-a notat, chiar dimineaţă, în şedinţa operativă s-a discutat despre acest subiect. Săptămâna aceasta vom pune cocoaşe acolo", a spus Macaleţi.

La finalul şedinţei, şi vicepreşedintele Dorin Birta a avut o intervenţie pe aceeaşi temă, explicând faptul că va fi contactată firma constructoare ce s-a ocupat de reabilitatea drumului Curteşti- Cristeşti pentru a fi notificată în privinţa modificărilor aduse la carosabil.

Despre ultimul accident de la Orăşeni, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:
Accident în intersecția morții de la Orășeni Deal, provocat de o măicuță! Cinci persoane rănite! FOTO

 

Spune-ne opinia ta