Șoferiță din Botoșani rănită după o depășire în trafic eșuată

Mașina a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe un câmp de pe marginea șoselei.

Șoferiță din Botoșani rănită după o depășire în trafic eșuată

În cursul dimineții de luni, în jurul orei 7.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2, în localitatea Botești, județul Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără, de 29 de ani, din județul Botoșani, conducea un autoturism, la efectuarea unei manevre de depășire ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 42 de ani, cetățean ucrainean, ce se deplasa pe același sens, după care ar fi părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a tinerei de 29 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 42 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, transmite IPJ Neamț.

Potrivit martorilor, tânăra s-ar fi angajat într-o manevră de depășire a ansamblului din Ucraina și, la revenirea pe banda de circulație, ar fi fost acroșată de acesta. Nu a avut timp să efectueze manevra corespunzător.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
2

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
21

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
71

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...