Pregătea bucatele de Paște. O femeie a făcut atac cerebral în timp ce scotea apă din fântână

Pregătea bucatele de Paște. O femeie a făcut atac cerebral în timp ce scotea apă din fântână

O femeie de 46 de ani din Botoșani a ajuns în stare gravă la Iaşi, după ce a scos apă din fântână. Incidentul a avut loc în momentul în care femeia, din comuna Mihai Eminescu, a căzut inconştientă lângă fântâna din care încerca să scoată apă.

Totul s-a întâmplat sub ochii unor vecini, care au apelat imediat serviciul 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Urgenţe, unde a fost supusă mai multor investigaţii de specialitate.

Medicii au realizat că femeia suferise un accident vascular cerebral hemoragic, cu comă, iar din cauza stării grave, aceştia au decis trimiterea ei la Iaşi la o unitate de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
11

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
62

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
543

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...