Mândria școlii de șoferi: Accidentul cu cinci victime de pe Drumul European, provocat de o casnică cu ”permis din prima”

La doar o lună după ce a obținut permisul de conducere, șoferița a produs un cumplit accident soldat cu rănirea a cinci persoane. Greșeala în trafic a femeii a fost una elementară.

Mândria școlii de șoferi: Accidentul cu cinci victime de pe Drumul European, provocat de o casnică cu ”permis din prima”

Accidentul cu cinci victime care a avut loc în urmă cu câteva zile, la ieșirea din localitatea Podu Iloaiei, pe Drumul European 583, a fost provocat de o șoferiță de 43 de ani din Iași, care luase permisul în urmă cu o lună.

Oana V. a întors pe Drumul European fără să se asigure și a fost lovită în plin de un alt autoturism condus de o femeie, înmatriculat în județul Neamț.

Potrivit dezvăluirea.ro, școala de șoferi din Iași s-a mândrit cu Oana V. într-o postare pe Facebook, mai ales că femeia luase permisul ”din prima”.


(Foto: dezvaluirea.ro)

 

Oana V. se afla în mașină cu un băiat de 16 ani care a suferit o contuzie toraco-abdominală și o contuzie genunchi bilateral. În mașină în spate se mai afla un bărbat, căruia i-a fost perforat plămânul și a suferit o fractura de femur. Șoferița s-a ales cu contuzie abdomino-pelvină și traumatism de bazin.

În cealalta masină se afla șoferița de 23 de ani, care a suferit o contuzie toraco-abdominală, și un tânăr de 25 de ani, care a suferit de asemenea o contuzie toraco-abdominală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu devastator, proprietarul găsit carbonizat în interiorul casei! (Foto, Video)

Marţi, 5 Decembrie 2023
702

Tragedia s-a întâmplat la Costești. Flăcările au fost observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor. La fața locului s-au deplasat în cel ...

Gestul impresionant făcut de trei frați din Botoșani. ”Le-am strâns mâna și i-am felicitat!” (Foto)

Marţi, 5 Decembrie 2023
474

”Dacă vii la donare, nu veni singur, mai ia pe cineva cu tine!”, a fost mesajul transmis de dr. Loredana Roșca, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) din Botoșani.  ...

Primăria Botoșani își face propriul Palat, Cosmin Andrei a anunțat și unde va funcționa noua instituție!

Marţi, 5 Decembrie 2023
414

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut anunțul către tineri în cadrul Galei Voluntarului, eveniment desfășurat marți seara în sala Teatrului pentru Copii și Tineret...