Mândria școlii de șoferi: Accidentul cu cinci victime de pe Drumul European, provocat de o casnică cu ”permis din prima”

La doar o lună după ce a obținut permisul de conducere, șoferița a produs un cumplit accident soldat cu rănirea a cinci persoane. Greșeala în trafic a femeii a fost una elementară.

Mândria școlii de șoferi: Accidentul cu cinci victime de pe Drumul European, provocat de o casnică cu ”permis din prima”

Accidentul cu cinci victime care a avut loc în urmă cu câteva zile, la ieșirea din localitatea Podu Iloaiei, pe Drumul European 583, a fost provocat de o șoferiță de 43 de ani din Iași, care luase permisul în urmă cu o lună.

Oana V. a întors pe Drumul European fără să se asigure și a fost lovită în plin de un alt autoturism condus de o femeie, înmatriculat în județul Neamț.

Potrivit dezvăluirea.ro, școala de șoferi din Iași s-a mândrit cu Oana V. într-o postare pe Facebook, mai ales că femeia luase permisul ”din prima”.


(Foto: dezvaluirea.ro)

 

Oana V. se afla în mașină cu un băiat de 16 ani care a suferit o contuzie toraco-abdominală și o contuzie genunchi bilateral. În mașină în spate se mai afla un bărbat, căruia i-a fost perforat plămânul și a suferit o fractura de femur. Șoferița s-a ales cu contuzie abdomino-pelvină și traumatism de bazin.

În cealalta masină se afla șoferița de 23 de ani, care a suferit o contuzie toraco-abdominală, și un tânăr de 25 de ani, care a suferit de asemenea o contuzie toraco-abdominală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
27

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
10

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
429

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...