Cumplit! Copil de 12 ani, ucis de o șoferiță de la Botoșani la Siret în Suceava

Cumplit! Copil de 12 ani, ucis de o șoferiță de la Botoșani la Siret în Suceava

Un cumplit accident rutier făcut de o tânără din Botoșani a dus la moartea unui copil de numai 12 ani, lovit de o mașină în orașul Siret din Suceava.

Accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 16.00, iar primele informații indică faptul că minorul traversa pe trecerea de pietoni ori prin imediata apropiere a acesteia. Copilul ar fi traversat în grabă, relatează monitorulsv.ro. Martorii oculari relatează că băiatul de 12 ani a fost pur și simplu călcat de mașină, inclusiv în zona capului.

Mașina care l-a lovit este înmatriculată în Botoșani și era condusă de o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Dersca, județul Botoșani.

Echipajul medical SMURD ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare şi l-a scos pe minor din stopul cardio-respirator. Din păcate, în drum spre Compartimentul Primiri Urgențe Siret, copilul, cu traumatisme foarte grave, a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
633

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
114

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...