Dramă în Săptămâna Mare: Un bărbat a murit lângă tractorul cu care ara pe câmp

Dramă în Săptămâna Mare: Un bărbat a murit lângă tractorul cu care ara pe câmp

Un bărbat dintr-o comună din judeţ a decedat lângă tractorul cu care ara pe câmp. În urmă cu câteva zile, bărbatul a ieşit cu tractorul la câmp, împreună cu mai mulţi consăteni.

La un moment dat, acesta a coborât pentru a repara ceva la tractorul care avea probleme şi, după câteva minute, le-a spus celor de lângă el că nu se simte bine.

În secunda imediat următoare a picat din picioare şi a rămas inconştient.

Oamenii de lângă el au apelat imediat serviciul 112, cerând ajutorul cadrelor medicale, iar un echipaj cu medic de la Ambulanţă a ajuns în scrut timp la faţa locuui.

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, care a suferit un infacrt, acesta fiind diagosticat cu mai multe probleme cardiace cronice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
5

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
348

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5629

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...