Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat de 67 de ani din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de fratele bărbatului, marţi seară. Acesta a sunat imediat la 112, sperând că medicii îl vor mai putea ajuta pe fratele găsit inconştient.

Din păcate, echipajul SURD deplasat la faţa locului nu a putut decât să constate decesul, care survenise cu câteva ore mai devreme.

Din câte se pare, bărbatul mort obişnuia să consume cantităţi importante de băuturi alcoolice, nefiind prima dată când era cules de pe străzi de fratele lui. Acesta plecase şi marţi în căutarea bărbatului, dar l-a găsit când a fost prea târziu.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi au solicitat efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului se va desfăşura între 16 august şi 3 septembrie

astăzi, 09:47
32

Rata de promovare a examenului de bacalaureat a crescut cu 1,9% după rezolvarea contestaţiilor, ajungând la 75,2%.Şi numărul mediilor de 10 este mai mare după publicarea rezultatelor fi...

Calendar Ortodox: Aşezarea veşmântului Născătoarei de Dumnezeu în biserica Vlaherne; Sfântul Voievod Ştefan cel Mare

astăzi, 08:17
47

Astăzi pomenim mutarea din Nazaret a veşmântului Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, petrecută în zilele dreptcredinciosului împărat Leon cel Mare (457-474). Veşmântul a...

Copil în stare critică din cauza unei acadele

astăzi, 08:03
669

O fetiţă de şase ani, din Botoșani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înecat cu o bucată de acadea.Nenorocirea a avut loc joi după-amiază, când fetiţa se ju...