Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat de 67 de ani din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de fratele bărbatului, marţi seară. Acesta a sunat imediat la 112, sperând că medicii îl vor mai putea ajuta pe fratele găsit inconştient.

Din păcate, echipajul SURD deplasat la faţa locului nu a putut decât să constate decesul, care survenise cu câteva ore mai devreme.

Din câte se pare, bărbatul mort obişnuia să consume cantităţi importante de băuturi alcoolice, nefiind prima dată când era cules de pe străzi de fratele lui. Acesta plecase şi marţi în căutarea bărbatului, dar l-a găsit când a fost prea târziu.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi au solicitat efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi: FC Botoşani - FCSB, 1 decembrie – ora 19:00

astăzi, 14:04
113

Fără Mihai Teja, FC Botoșani caută o nouă victorie, în primul meci al lunii. FCSB, vicecampioana României, este adversara elevilor lui Mihai Ciobanu.Doar o înfrângere ...

(A) Căutăm profesor de programare la Algorithmics Botoșani

astăzi, 12:56
128

Dacă dorești să predai lecții de programare într-o manieră placută și distractivă unor copii cu vârsta cuprinsă între 6-17 ani, te invităm să faci parte din echipa noastr...

Președintele CJ, de Ziua Națională: „Fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea cursului istoriei!”

astăzi, 12:17
69

Acum 104 ani s-a schimbat destinul poporului român prin Unirea tuturor provinciilor istorice într-un singur stat suveran și independent, iar ziua de 1 Decembrie a devenit cea mai importan...