Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat de 67 de ani din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de fratele bărbatului, marţi seară. Acesta a sunat imediat la 112, sperând că medicii îl vor mai putea ajuta pe fratele găsit inconştient.

Din păcate, echipajul SURD deplasat la faţa locului nu a putut decât să constate decesul, care survenise cu câteva ore mai devreme.

Din câte se pare, bărbatul mort obişnuia să consume cantităţi importante de băuturi alcoolice, nefiind prima dată când era cules de pe străzi de fratele lui. Acesta plecase şi marţi în căutarea bărbatului, dar l-a găsit când a fost prea târziu.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi au solicitat efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
148

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
4768

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

Vineri, 10 Mai 2024
280

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...