Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat din Avrămeni a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat de 67 de ani din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de fratele bărbatului, marţi seară. Acesta a sunat imediat la 112, sperând că medicii îl vor mai putea ajuta pe fratele găsit inconştient.

Din păcate, echipajul SURD deplasat la faţa locului nu a putut decât să constate decesul, care survenise cu câteva ore mai devreme.

Din câte se pare, bărbatul mort obişnuia să consume cantităţi importante de băuturi alcoolice, nefiind prima dată când era cules de pe străzi de fratele lui. Acesta plecase şi marţi în căutarea bărbatului, dar l-a găsit când a fost prea târziu.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi au solicitat efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andrei Chindriș va pleca în Belgia! FC Botoșani va încasa o sumă consistentă

astăzi, 10:30
501

FC Botoșani s-a înțeles cu un club din Belgia și urmează să îl cedeze pe Andrei Chindriș. Fundașul va fi cedat în schimbul a 450.000 de euro, însă FC Botoșani va avea ...

(A) O nouă specialitate în cadrul Centrului Medical Ecomed

astăzi, 09:45
167

Centrul Medical Ecomed anunță completarea portofoliului clinic cu specialitatea UROLOGIE prin Dr. Vlad Rădășanu - medic specialist urolog ce va efectua consultații, instilații vezicale, î...

Invitatul de la Știri – Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani

Marţi, 15 Iunie 2021
929

"Invitatul de la Știri" a fost astăzi Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani.Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani și fost vicepreședinte al Consiliului Județean ...