După mai multe amenințări, un bărbat din Costești și-a pus capăt zilelor

Dramă într-o familie din Botoșani. Un bărbat de 60 de ani din Costești a fost găsit spânzurat de ginerele său.

Alarmat că bărbatul nu îi mai răspundea la telefon, tânărul de 30 de ani a decis să meargă acasă la acesta, mai ales că în urmă cu o zi bărbatul spusese la telefon că nu se simțea bine și dorea să moară.

Acesta era suferind de afecțiuni psihice și nu ar fi fost prima dată când spunea astfel de lucruri și de aceea familia nu l-a luat prea mult în seamă. A doua zi, însă, bărbatul și-a dus planul la îndeplinire. Descoperirea a fosta făcuta de ginere.

Ajuns la locuința socrului, acesta nu a putut intra în casă, ușile fiind încuiate pe interior. În schimb, l-a observat printr-un geam.

Tânărul a sunat la 112, astfel că la fața locului a venit un echipaj de poliție, fiind forțată ușa pentru a se pătrunde în casă. Din păcate, decesul era survenit de mai multe ore, astfel că trupul celui decedat a fost luat direct de medicii legiști pentru a fi supus unei autopsii.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...