ATENȚIE, ȘOFERI: Au fost montate limitatoare de viteză în intersecția de la Orășeni Deal! FOTO

ATENȚIE, ȘOFERI: Au fost montate limitatoare de viteză în intersecția de la Orășeni Deal! FOTO

În intersecția de la Orășeni Deal, care în nenumărate rânduri a fost scena unor accidente tragice, au fost montate astăzi limitatoare de viteză.

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a fost prezent la Orașeni Deal, acolo unde lucrătorii Direcției Județene de Drumuri și Poduri lucrau la montarea limitatoarelor. Acestea au fost poziționate pe sensurile de mers spre intersecție, la 70 de metri de aceasta și sunt precedate și de indicatoare rutiere care avertizează participanții la trafic asupra prezenței lor.

”Sunt mulțumit că s-a reușit montarea acestor limitatoare de viteză în această zonă și sper ca astfel să fie evitate tragedii precum cele care s-au întamplat până acum. Acesta este doar un început, pentru că în perioada imediat următoare, în funcție de durata procedurii de achiziție, vom monta și panouri luminoase de avertizare”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta, prin intermediul unui comunicat de presa remis redactiei.

De asemenea, vicepreședintele Birta a avut discuții și cu proprietarii de locuințe din zonă, cărora le-a explicat necesitatea toaletării copacilor și a îndepartării vegetației care ar putea obtura indicatoarele rutiere din intersecție.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
335

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
478

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
601

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...