Începe spectacolul Cupei României!

Prima zi a 16-imilor va debuta cu unul dintre cele două dueluri între echipe de primă ligă. FC Voluntari o întâlneşte pe FC Botoşani.

Începe spectacolul Cupei României!

Marţi, miercuri şi joi se joacă meciurile turului 5 al Cupei României, primul în care intră echipele de Liga I. De acum încolo competiţia intră în linie dreaptă. 32 de formaţii au rămas în lupta pentru trofeu.

Cupa României a depăşit faza în care doar echipele de divizii inferioare jucau pentru calificare. Acum a venit rândul formaţiilor de Liga I să contribuie la spectacolul competiţiei. 16-imile se joacă pe durata a trei zile, iar cele mai importante meciuri le puteţi vedea pe Telekom Sport. 

Prima zi a 16-imilor va debuta cu unul dintre cele două dueluri între echipe de primă ligă. FC Voluntari o întâlneşte pe FC Botoşani. 

La conferința de presă de luni, antrenorul principal Costel Enache a declarat că în acest moment foarte important este moralul echipei sale. „Voluntariul a câștigat Cupa României și e normal să-și dorească o nouă performanță în această competiție. Noi plecăm cu mai multe obiective, iar obiectivul de bază este de a ne găsi luciditatea din joc, de a obține o victorie, nu neapărat pentru drumul din Cupa României, ci mai mult pentru moralul echipei pentru că suntem într-un moment greu. Sperăm să fim cu toții maturi și să găsim soluții rapide, pentru că timpul nu prea ne ajută. Am avut probleme diferite, în ultimul timp ne apărăm destul de slab, am luat goluri ușor. Am luat goluri la Craiova din două șuturi pe poartă, la Iași la fel. După ce am văzut meciul de sâmbătă rămân cu o nedumerire. Am început foarte bine jocul, am fost dinamici, am construit iar pe statistica de joc arătăm ca cel mai bun joc la nivel de pase din acest campionat. Am avut posesia cea mai mare de când sunt eu în Liga 1, 66%, un raport de șuturi la poartă 17 la 6, dar nu am fost lucizi, nu am găsit soluții la finalizare", a spus Costel Enache.

Iată programul de marţi : 

16:00  - FC Voluntari - FC Botoşani                                        

16:30  - Csikszereda Miercurea Ciuc - Energeticianul      

18:45  - Sportul Snagov - U Craiova                                         

19:00  - ASU Poli Timişoara - Sepsi Sf.Gheorghe  

21:30  - Dacia Unirea Brăila - Dinamo                                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradiții și obiceiuri la țară și la oraș, în Joia Mare

astăzi, 08:09
166

Ouăle se spală cu detergent, se clătesc, se lasă la uscat, apoi se fierb în vopsea. Pe lângă ouă roșii, românii mai vopsesc ouăle și în galben, verde, albastru. Unele ...

VIDEO - Joia din Săptămâna Patimilor (Denia celor 12 Evanghelii)

astăzi, 07:12
139

Joia din Saptamana Patimilor este cunoscuta ca fiind ziua in care se citesc cele 12 Evanghelii si se scoate Sfanta Cruce in naosul bisericii. Aducerea Sfintei Cruci din Sfantul Altar si asezarea ei in...

Botoșani: Călătorie în străinătate încheiată la Urgențe!

Miercuri, 24 Aprilie 2019
1667

O călătorie în străinătate s-a terminat cât se poate de neplăcut pentru o femeie în vârstă de 58 de ani, din Botoșani. Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe du...