Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

La o zi distanță după partida dintre Petrolul Ploiești - FC Botoșani, scor 1-2, disputată pe 29 aprilie, în cadrul etapei șaptea a play-out-ului SuperLigii, au apărut acuzații de blat pe rețelele sociale.

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt videoclip în care Eduard Florescu îi șoptește ceva lui Sergiu Hanca, chiar înainte ca fotbalistul Petrolului să execute un penalty pe care l-a ratat.

Eduard Florescu, despre acuzațiile de blat: ”De-a dreptul penibil!”

Dinamoviștii au adus acuzații de blat la meciul de pe ”Ilie Oană”, iar unul dintre oamenii care au redistribuit videoclipul este chiar Nicu Grameni, crainicul ”Câinilor”, scrie DigiSport.

La șase zile distanță de la acel moment, Eduard Florescu a susținut că aceste acuzații i se par penibile. De asemenea, jucătorul celor de la FC Botoșani a spus exact ce i-a zis lui Sergiu Hanca înainte de executarea penalty-ului.

”Ce să vă spun? Mi se pare penibil, de-a dreptul penibil! Am văzut că au zis că i-aș fi spus eu să aștepte, să plece, să tragă. Mi se pare penibil ce s-a discutat! Nu vreau să vorbesc prea mult pe acest subiect.

Așa cum am mai spus, mi se pare incredibil așa ceva. Eu îi ziceam lui Hanca să aștepte să plece portarul ca să-mi dea gol mie?!

Vă dați seama, m-am dus la el și am încercat să-l deconectez puțin. Niște acuzații de la niște oameni de nimic! Penibil!”, a spus Eduard Florescu la finalul partidei FC Botoșani - FC Voluntari, scor 0-0.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
18

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
68

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
26

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...