Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Iftime a avut un discurs dur după partida FC Botoșani – FC Voluntari, 0-0, care a contat pentru etapa a 8-a din playout.

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duce la „barajul” de salvare de la retrogradare.

Valeriu Iftime nu este deloc mulțumit cu rezultatul înregistrat de echipa sa. Acesta consideră că trupa lui Bogdan Andone a fost mai bună și că merita să câștige.

„Emoții, ce să facem? După cum am jucat astăzi, cu emoțiile pe care le-am văzut la unii și ce greșeli personale făceau, nu poate fi altă explicație decât de emoția asta extraordinară, tensiunea, presiunea. Am fost mai buni, am avut și două bare, dar suntem foarte precauți, n-am forțat deloc, tocmai ca să nu riscăm. Păcat, ne chinuim până în ultima etapă, suferim până la ultima secundă. Asta este, asta e soarta noastră, să nu ne bucurăm decât când pleacă trenul din gară.

Atmosfera a fost extraordinară, dar trebuie să ai un stadion frumos. Suntem de râsul lumii la nivel de infrastructură sportivă, dar ce să facem, asta e situația. Lumea vine la fotbal și era un eveniment frumos, așteptau toți să ne salvăm. N-am jucat prost, nici n-am luat bătaie, șanse sunt de a scăpa de baraj. Greu a fost și la Hermannstadt și puteam să batem, greu a fost și la Petrolul, sigur că niciun meci nu-i ușor. Astăzi trebuia să batem, dar nu pot spune că am jucat prost, chiar îi felicit pe băieți.

Cred că l-a scos prea târziu pe Florescu, după câteva ocazii. Și Dican… Prea fricoși, nu știu, nu-și asumă nimeni nimic, dar una peste alta, cu toată temerea asta a noastră, am avut două bare și o ocazie de gol rarisimă. A fost destul de pragmatic domnul Bogdan și eu zic că a făcut bine. Nu sunt mulțumit cu un loc de baraj, sunt mulțumit cu evitarea retrogradării și trebuia să se întâmple astăzi”, a declarat Valeriu Iftime, la finalul partidei cu FC Voluntari, potrivit Playsport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
32

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
183

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
98

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...