Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de produse care să satisfacă nevoile și preferințele clienților. De la produse fără zahăr și pentru diabetici, până la produse fără gluten sau lactoză, "Cuptorul Nelei" s-a impus ca un loc de referință pentru cei ce caută alternative sănătoase și delicioase în lumea patiseriei.
Fiecare produs este creat cu grijă și atenție la detalii, iar feedback-ul clienților este luat în considerare cu seriozitate, contribuind la procesul continuu de reinventare.

Încă de la început, Nela a avut în vedere promovarea și insistența pe produsele pentru diabetici și cele fără zahăr, conștientă de nevoile speciale ale unei părți a clienților care deseori se simt neglijate în oferta de pe piață.
"Cuptorul Nelei" nu doar că oferă produse de calitate, ci își asumă o misiune mai amplă, de educare a consumatorilor în privința unei alimentații sănătoase și conștiente.
Un aspect esențial care definește laboratorul de patiserie este angajamentul pentru profesionalism și autenticitate. Toate cremele folosite în produsele "Cuptorului Nelei" sunt preparate în laboratorul propriu, cu ingrediente naturale, fără a folosi produse semifacturate sau conservanți. De exemplu, frisca este făcută din smântână proaspătă, evidențiind astfel dorința de a oferi clienților nu doar gust, ci și prospețime.

"Cuptorul Nelei" nu este doar un laborator de patiserie, ci un simbol al pasiunii, dedicării și viziunii unei antreprenoare determinate să aducă un plus de valoare, respectând în același timp nevoile și preferințele diversificate ale clienților săi.



 

"Cuptorul Nelei" preia comenzi de cozonaci și pască cu ciocolată/brânză/smântână pentru Paște!

Oferta de preț este următoarea:

  1. 75 lei/kg cozonac cu nuca si rahat!
  2. 50 lei /bucata pască fără aluat cu ciocolată și stafide, brânză vaci și stafide!
  3. 85 lei/kg cozonac dietetic cu smochine și curmale fără zahar!
  4. 70 lei/kg pască cu ciocolata, fructe confiate, dietetică fără zahar!

Detalii sau comenzi la numerele de telefon: 0733 545 005, 0744 232 646

Bulevardul George Enescu, nr. 42, Botoșani

 

 

 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
118

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
366

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
67

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...