S-au pus in vanzare biletele pentru Supercupa Romaniei dintre Viitorul Constanta si FC Voluntari
SPORT

Duminică, 9 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Botoșani se va disputa Supercupa României 2017, FC Viitorul – FC Voluntari.

S-au pus in vanzare biletele pentru Supercupa Romaniei dintre Viitorul Constanta si FC Voluntari

Duminică, 9 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Botoșani se va disputa Supercupa României 2017, FC Viitorul – FC Voluntari.

Biletele la acest meci sunt disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate prin plata cu cardul. Suporterii pot alege varianta e-ticket, bilet electronic care poate fi printat acasă, fără costuri de transport, sau varianta de livrare prin curier. În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Fiecare utilizator poate comanda cel mult 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria stadionului.

Prețuri bilete

Peluze | 10 lei
Tribune | 20 lei
* Accesul GRATUIT pentru copiii sub 14 ani, doar însoțiți de un adult și având asupra lor bilete valabile

Începând de vineri, 7 iulie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieriile stadionului situate la intrarea din Calea Naționala 44 bis. Programul acestora este:

– Vineri, 7 iulie: 12:00 – 19:00
– Sâmbătă, 8 iulie: 12:00 – 19:00
– Duminică, 9 iulie: 12:00 – 21:00

Deasemenea, tichetele vor fi disponibile și în rețeaua bilete.ro, Poșta Română, magazinele Germanos și magazinele Inmedio.

* Pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga texele de curierat: 6 lei – București, 9 lei – țară. Porțile stadionului se deschid la ora 19:00. Având în vedere controalele de securitate, organizatorii recomandă publicului să ajungă la stadion cât mai devreme posibil.

Accesul se va face în funcție de poziționarea locurilor în stadion, prin una dintre cele trei intrări, și va fi permis pe baza biletului valid, care trebuie păstrat până la finalul meciului. Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor un act de identitate valid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
72

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
71

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2329

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...