FC Botoșani așteaptă verdictul testelor de coronavirus: "Mă simt ca la examenul de admitere."

FC Botoșani așteaptă verdictul testelor de coronavirus: "Mă simt ca la examenul de admitere."

FC Botoșani va afla, în seara asta, daca are sau nu persoane contaminate în echipă. Marius Croitoru și elevii lui au refăcut testele de coronavirus și așteaptă un rezultat bun în urma analizelor medicale.

Emoțiile sunt mari, mai ales că o eventuală contaminare ar fi un dezastru pentru echipă, care ar risca chiar sa nu mai joace în acest sezon.

"Sunt ca la examenul de admitere, aştept să mă sune şi pe mine. Eu sunt plecat din Botoşani şi când îmi sună telefonul îmi iese inima din loc. Au fost testaţi de dimineaţă şi mi s-a spus că până la finalul zilei vom afla rezultatul.  Eu, în mod normal, cred că echipa este ok. Ei sunt izolaţi acum, iar dacă eu găsesc un jucător, Doamne fereşte, pozitiv, el se exclude şi ceilalţi joacă. Fiecare e cu perna lui", a spus Valeriu Iftime.

Daca toate testele vor ieși negative, FC Botoșani va juca începând cu săptămâna viitoare. Primul meci ar urma să fie cu CFR Cluj, urmând ca meciul cu Universitatea Craiova să fie reprogramat. Totuși, oficialii CFR-ului au programat o partidă amicală cu UTA Arad, în weekendul în care ar fi trebuit să se dispute duelul FC Botoșani - CFR Cluj.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
4

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
488

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
650

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...