Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, răspunde acuzațiilor legate de neregulile apărute în meciul cu Petrolul.

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitudinea meciului dintre Botoșani și Petrolul, un meci în care echipa moldoveană a învins cu 2-1.

Iftime și-a exprimat șocul în fața acuzațiilor venite din partea echipei Dinamo și a descris situația ca fiind „o prostie inimaginabilă”.

„Acum un minut citeam că Florescu i-a spus ceva la ureche lui Hanca. Domne’, ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă! Ce să-i spună Florescu lui Hanca?! Ce i-a spus la ureche? Îi dă Florescu bani? Îi ia apartament? Chiar atât de naivi să fim? Nu putem să dezvoltăm un asemenea subiect, de o prostie inimaginabilă!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit playsport.ro.

Finanțatorul FC Botoșani a continuat, întrebându-se retoric ce ar fi putut să-i spună Florescu lui Hanca și cum ar fi putut acest lucru să influențeze rezultatul meciului. El a adăugat: „Ce i-a spus? Eu cred că l-a șicanat, i-a zis de-ale lor, de-ale fotbaliștilor. Eu nu mi-am dat seama până acum că Florescu e așa malefic și, dacă le spune ceva adversarilor la ureche, ei ratează. Dar e foarte bine. Ce treabă are ratatul lui Hanca… Ce, Petrolul are ceva împotriva lui Dinamo? A pierdut că a fost mai slabă ca noi!”

În ciuda controverselor, Iftime a exprimat optimismul cu privire la performanța echipei sale, declarând: ”Nu credeam că vom ajunge în această zonă. Am visat că ne salvăm, că vom câștiga meciuri… Dar e grozav să fim unde suntem. Dar încă nu pot să mă bucur. Trebuie să câștigăm și sâmbătă”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Minore de 5 și 11 ani lovite pe trecerea de pietoni de un șofer beat! (Foto, Video)

astăzi, 21:46
385

Un accident rutier cu victime a avut loc, miercuri seară, în fața Stadionului Municipal din Botoșani.Potrivit polițiștilor, două minore de 5 și 11 ani au fost izbite pe trecerea de pi...

Ce riscați dacă folosiți e-Factura pentru operațiuni fictive!

astăzi, 20:20
50

 Aceeași pedeapsă este și pentru „folosirea de către contribuabil, cu rea-credinţă, a sistemului naţional privind factura electronică RO e-Factura, în vederea creării apa...

Sucevean prins la Botoșani transportând ilegal lemne!

astăzi, 19:13
42

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor de natură penală sau contravențională la regimul silvic continuă în județul Botoșani.Marț...