Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

Un avocat, microbist înrăit, a postat unele acuzații după terminarea partidei Petrolul – FC Botoșani, care s-a disputat luni după-amiază la Ploiești, scor 1-2.

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolul.

Centralul Florin Andrei nu a luat nicio decizie, dar a fost chemat să revadă faza de asistenții VAR, a revenit asupra deciziei inițiale şi a dictat lovitură de la 11 metri pentru Petrolul.

A tras slab Sergiu Hanca și portarul Kukic a parat șutul. Pe final Sadiku a marcat golul victoriei oaspeţilor în minutul 87, în acest moment Botoșaniul având șanse importante de a se salva, potrivit Prosport.ro.

Avocatul Marian Nazat crede că totul a fost o regie, în care Petrolul s-a dat la o parte pentru a facilita victoria moldovenilor.

„Nici nu mi-am dus gândurile la capăt, că a început transmisiunea de la Ploiești, un derby al codașelor. Adesea se întâmplă să mă las pradă pornirii sado-masochiste și să stau în fața micului ecran 90 de minute, cât durează, de regulă, parodiile fotbalistice. „Lupii galbeni” arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur în republica de altădată a lui Caragiale. Gurile spurcate sunt de părere că zarurile s-au măsluit în culisele politice, însă iarăși mă întorc la probe, doar sunt jurist.

Numai că faptele de pe dreptunghiul verde sunt dincolo de orice îndoială, clare ca lumina zilei.

Cândva, nu foarte demult, pe arena de acolo, urmașii faimoșilor Dridea (Mircea și Virgil) și Mișu Ionescu nici nu concepeau să-și vândă sufletul și să trădeze un sport care adusese odinioară în orașul „aurului negru” titlurile de campioni

N-a durat mult și finanțatorul francez Veolia a fost alungat de ultrașii manipulați din umbră și să te ții comedie, neicușorule! Ehe, de-ar fi trăit nenea Iancu, sigur mai scria câteva schițe cu … crampoane falsificate!

Să ne mai întrebăm de ce nu vin investitorii străini în bâlciul păstorit de alde Burleanu și compania? Zău, nu are rost… Așa că, „Rușine, rușine să vă fie!”, a scris Marian Nazar pe blogul său.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Vasile Cristian Achiței: Vot final pe legea pentru aprobarea finanțării autostrăzii A7 (Foto)

astăzi, 18:56
1

„Astăzi, în calitate de senator, am votat pentru adoptarea Legii nr. 264/2024, prin care se aprobă contractul de finanțare a construcției autostrăzii A7 Ploiești-Siret printr-un cred...

Copiii unei grădinițe din Ștefănești au luat lecții de educație rutieră de la polițiști (Foto)

astăzi, 18:36
10

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora  pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.Într-o modalitate...

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
48

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...