Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

Romario Benzar a dezvăluit că speră să revină pe teren încă de sâmbătă, când FC Botoșani o înfruntă pe FC Voluntari.

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

   Foto: iamsport.ro

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!”

”Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep antrenamentele normal. Nu știu dacă prind finalul, dar eu, în nebunia mea, sper să joc cu Voluntari. Acum să vedem dacă... îmi trebuie o cască, echipament de protecție.

Când o să fac controlul, o să îmi spună mai multe. Cel mai rău îmi pare de accidentarea asta că nu pot să fiu pe teren. Dacă se întâmpla în ultima etapă, aia era, măcar aveam vacanță, nu eram așa supărat. Dar, acum, în situația în care suntem, chiar îmi doresc să joc, să îmi ajut echipa să ne salvăm, am muncit mult, chiar e păcat, suntem pe ultima sută de metri”, a declarat Romario Benzar, pentru iAMsport.ro.

Mesajele primite de jucătorul lui FC Botoșani după accidentare

În urma accidentării grave suferite, Benzar a primit un mesaj de la Abdallah doar la 3-4 zile de la incident. În schimb, discuția cu Ionel Dănciulescu l-a impresionat pozitiv.

”(n.r. Abdallah sau cineva de la Dinamo ți-a dat vreun mesaj?) Abdallah mi-a dat mesaj după vreo 3-4 zile și i-am răspuns. A zis că a văzut imaginile în presă și că îi pare rău, că nu a fost cu intenție. Un mesaj care m-a impresionat a fost de la Dănciulescu, mai ales că a fost unul dintre idolii mei în copilărie, când am început să înțeleg fotbalul mai mult. Și chiar m-a impresionat și m-a bucurat că am primit mesaj de la el. Mi-a zis multă sănătate, am vorbit mai multe, m-a încurajat, chiar m-a impresionat și îi mulțumesc că mi-a trimis acel mesaj și am vorbit cu el”, a încheiat Romario Benzar.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Indivizi reținuți într-un dosar de trafic de droguri care ajungeau la minori din patru județe, inclusiv Botoșani! (foto)

astăzi, 19:47
41

În cursul zilei de joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 inculpați (unu...

Nova Apaserv anunță că locuitorii din Dorohoi și alte două comune primesc apă cu porția!

astăzi, 19:24
58

Din cauza avariilor produse în perioada anterioară, a consumului de apă în creștere urmare a lipsei precipitațiilor, dar și a capacității limitate a conductelor de transport a apei,...

Programul Festivalului Concurs „Satule, mândră grădină” de la Bucecea!

astăzi, 18:39
44

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) din Botoşani, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, î...