Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

Nenorocire într-o familie din Botoșani! Părinţii au fost cei care au sunat la 112 după ce și-au găsit pruncul în pătuț fără viață, cu urme de sânge în jurul nasului şi gurii.

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut ajutor la 112. Când au ajuns medicii, însă, copilul nu mai avea puls.

Poliţiştii au demarat o anchetă în urma morţii suspecte a bebeluşului de numai 3 săptămâni, aceştia au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fac cercetări pentru a putea stabili cre au fost cauzele care au dus la decesul micuţului, potrivit Observator.

Nu se cunoaşte cauza morţii

Din primele date, acesta a fost găsit cu semne de sângerare la nivelul gurii şi al nasului. Micuţul nu era în evidenţe cu vreo afecţiune medicală şi totodată nu prezenta urme de violenţă. Poliţiştii au dispus efectuarea unei autopsii, iar rezultatul acesteia va face lumină în acest caz. Se va afla cu exactitate care au fost cauzele care au dus la această tragedie.

Copilul a fost găsit de către părinţii lui duminică dimineaţa la primele ore. Aceştia speriaţi au sunat la 112 şi au cerut ajutor, La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă cu medic, însă din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru copilaş, s-a declarat decesul. Cel mai probabil moartea acestuia a survenit pe timpul nopţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
28

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
624

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
184

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...