Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

Bărbatul de 36 de ani este cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni de trafic de droguri. În prezent, ucraineanul se află sub supravegherea IPJ Botoșani.

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri.

În data de 30 aprilie 2024, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autovehicul înmatriculat în Ucraina, un cetățean ucrainean în vârstă de 36 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă INTERPOL de punere în aplicare a unui mandat de arestare din anul 2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni de trafic de droguri.

”Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul STPF Botoșani, comisar-șef de poliție Minodora Răcnea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
198

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
104

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
46

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...