După accidentarea horror din weekend, botoșăneanul Florin Andone și-a anunțat plecarea de la Galatasaray

După accidentarea horror din weekend, botoșăneanul Florin Andone și-a anunțat plecarea de la Galatasaray

Florin Andone (27 de ani) a suferit o accidentare gravă în meciul cu Rizespor, disputat în weekend, iar atacantul și-a luat rămas bun de la fanii lui Galatasaray printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

La scurt timp după meci, antrenorul Fatih Terim a confirmat că Florin Andone a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului drept și că sezonul este încheiat pentru atacant.

"Nici nu știu cum sau de unde să încep, dar vreau să vă transmit ceea ce simt. Le mulțumesc tuturor celor care le-au păsat de mine sau chiar mi-au trimis mesaje de susținere și încurajare. Sezonul este încheiat pentru mine, unul foarte dificil, din cauza celor două accidentări suferite.

Sunt foarte dezamăgit că nu am reușit să îmi îndeplinesc obiectivele avute în momentul sosirii la acest club uriaș. Simt că am dezamăgit mulți oameni, însă aceste accidentări nu mi-au dat voie să arăt ce pot. Îmi pare rău pentru cum a decurs totul.

Deși în aventura mea la Galatasaray nu am contribuit cu multe lucruri pozitive, m-am simțit privilegiat să îmbrac tricoul acesta important și să reprezint acest club imens. Le mulțumesc încă o dată fanilor lui Galatasaray pentru susținerea necondiționată și pentru faptul că au arătat din nou că au una dintre cele mai bune echipe din lume", a scris Andone, pe Instagram.

Internaționalul român de la Botoșani era împrumutat la Galatasaray doar până la finalul acestui sezon, de la Brighton & Hove Albion. Florin Andone nu va mai evolua pentru echipa din Turcia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
51

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
321

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
56

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...