Costel Enache: Meciul cu Timişoara este din start un meci sub semnul echilibrului

Costel Enache, antrenorul FC Botoşani, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara. Tehnicianul a spus că adversarii de vineri sunt greu de "citit" şi pot produce surprize.

Costel Enache: Meciul cu Timişoara este din start un meci sub semnul echilibrului

FC Botoşani reia campionatul, după pauza competiţională, cu un joc în deplasare la Timişoara. Conform tehnicianului botoşănenilor, partida se anunţă una echilibrată.

Costel Enache a menţionat că următoarele 30 de zile sunt cele mai importante din acest campionat şi se gândeşte doar la parcursul echipei, nu şi la jocul rezultatelor adversarilor.

Înaintea partidei, FC Botoşani ocupă locul 4, cu 31 de puncte. Meciul va avea loc vineri, de la ora 18.00. 

„Nu va fi uşor la Timişoara. Este din start un meci sub semnul echilibrului. Timişoara este o echipă cu o mare experienţă de joc, nu cu un joc spectaculos, nu cu minununăţii, dar cu un joc eficient şi echilibrat. Este o echipă care poate crea surprize, amintiţi-vă jocurile cu Dinamo, CFR Cluj. Este o echipă care este greu de citit şi gestionează foarte bine momentele de joc. Consider luna care a rămas de jucat cea mai importantă perioadă. Rămânem în continuare cu o gândire pragmatică, să gestionăm situaţia noastră, să ne încercăm să ducem la capăt formarea unui model de joc, a unei amprente. Este foarte bine ca jucătorii să înţeleagă ce vrem să facem toţi, asta ne aduce o organizare de joc, ne aduce sincronizare, omogitate. Sunt punctele cheie pentru mine în a avea reuşită în campionatul României. Organizarea, consecvenţa şi probabil omogenitatea sunt lucrurile care ne-au ţinut până acum. Nu am făcut calcule conjuncturale, cu rezultate ale terţilor, sub nici o formă. Ne gândim doar la ceea ce avem noi de făcut", a declarat Costel Enache. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
101

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
60

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
159

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...