CFR Cluj, a treia achiziție a verii: Andrei Burcă de la Botoșani! Valeriu Iftime: "E cel mai prost transfer pe care l-am făcut! Sunt foarte supărat!"

CFR Cluj continuă campania de transferuri și l-a adus pe fundașul Andrei Burcă, 26 de ani.

CFR Cluj, a treia achiziție a verii: Andrei Burcă de la Botoșani! Valeriu Iftime: "E cel mai prost transfer pe care l-am făcut! Sunt foarte supărat!"

CFR Cluj se întărește în apărare și a ajuns la un acord cu FC Botoșani pentru fundașul Andrei Burcă, 1,88 m înălțime, a anunțat azi sport.ro. 

Contactat de GSP.ro, Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, a confirmat mutarea și a dat detalii despre transfer. „A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer. Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Mi-a zis că trebuie să semnez actele de transfer acum, că altfel nu-l mai ia CFR-ul. Îmi pare rău că-l dau pe Burcă pe o sumă așa mică! Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!”, a declarat Valeriu Iftime.

Andrei Burcă a fost și pe lista celor de la FCSB., a dezvăluit Iftime pentru GSP. 

750.000€ este cota lui Burcă pe site-ul transfermarkt. Burcă este la FC Botoșani din 2016. În acest sezon a jucat 40 de meciuri, marcând două goluri. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
59

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
463

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
165

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...