FC Botoșani: Abonamente pentru noul sezon 2019/2020 al Ligii 1 Betano

FC Botoșani: Abonamente pentru noul sezon 2019/2020 al Ligii 1 Betano

Abonamentele pentru sezonul competitional 2019 – 2020 vor fi puse in vanzare incepand cu data de 19 iunie 2019. Posesorii de abonamente din sezonul anterior pot reînnoi abonamentele pentru aceleași locuri până în data de 26 iunie 2019, ulterior acestei date abonamentele  putând fi achiziționate și de pe platforma online www.bilete.ro.

Timp de o saptamana, abonatii fideli pot ridica noile carduri de la sediul clubului FC Botosani din incinta Stadionului Municipal, in intervalul orar 9.00 – 17.00.

Prețurile abonamentelor sunt:

Peluza Nord – 180 lei

Peluza Sud – 180 lei

Tribuna I, sector A și C – 300lei

Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei

Tribuna II, sector A și C – 300 lei

Tribuna II, sector B – 350 lei

Pretul abonamentelor a fost calculat in functie de pretul biletelor pentru noul sezon competitional. Astfel la un meci contra unei formatii ce a evoluat in Playoff un bilet va costa 40 Ron la tribuna si 25 Ron la peluza, in restul cazurilor la tribuna se poate achizitiona un ticket de acces pentru 20 Ron si la peluza pentru 15 Ron.

Acizitionand un abonament la tribuna pentru noul sezon, suporterul FC Botosani va face o economie de 30% din costul total al biletelor de acces, iar in cazul unui abonament la peluza, economia este de 50%.

Posesorii de abonamente pentru sezonul 2019 – 2020 vor primi din partea clubului si un tricou inscriptionat cu insemnele clubului, tricou care sa evidentieze atasamentul acestora fata de formatia locala.

In sezonul urmator se doreste ca din incasarile de pe urma ticketelor de acces sa se acopere costurile de organizare a unei manifestari sportive oficiale, ce cuprind cheltuielile de inchiriere si intretinere, ambulanta, stewarzi, ticketing si alte cheltuieli aditionale.

În noul sezon competițional tranzitul între sectoare nu va mai fi posibil datorită noilor reguli de identificare a sectoarelor, astfel, fiecare sector va avea cate o culoare unică ce se va regăsi și pe ticketul de acces.

fcbotosani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
540

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
97

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...