Condiţia pusă de FC Botoşani pentru transferul lui Moruţan

Cornel Şfaiţer, preşedintele lui FC Botoşani, a vorbit, în direct la ProSport Live, despre situaţia lui Olimpiu Moruţan, mijlocaşul ofensiv dorit atât de CFR, cât şi de FCSB.

Condiţia pusă de FC Botoşani pentru transferul lui Moruţan

 

Oficialul botoşănenilor e conştient că are în curte o adevărată "perlă" urmărită, în ultimele luni, şi de multe cluburi din străinătate, iar strategia lui FC Botoşani include păstrarea lui Moruţan până în vara lui 2018, indiferend dacă fotbalistul e vândut:"S-a vorbit mult de Olimpiu Moruţan. Important e că a crescut de la meci la meci, a început să marcheze. Şi la Botoşani, şi la echipa naţională U19. Vis a vis de transferul lui, vor mai fi 5 etape, după care vom analiza foarte bine. Nu vă ascund faptul, Moruţan este monitorizat. Am avut nişte discuţii cu reprezentanţii unui club important. Au fost două cluburi pe care le-am avut musafiri la meciuri, la Botoşani. Ne bucură faptul ăsta. Am crezut mult în el, e diamantul de Botoşani. E la o vârstă fragedă, se poate maturiza cu multă muncă", a spus Şfaiţer, la ProSport Live.

Dacă Becali e foarte încrezător că va câştiga lupta cu CFR şi va pune mâna pe mijlocaş, lucrurile par ceva mai complicate din postura celor de la FC Botoşani, care nu concep să nu-l aibă în echipă până la vară:

 "M-as bucura să fie la noi, în fotbalul românesc, la FCSB sau CFR. Cu o condiţie, să rămână la noi până în vară. Avem nevoie de el şi el are nevoie de Botoşani. Sunt jucători rari cei de genul lui Moruţan. Nu ne grăbim. Vom analiza foarte bine ofertele care vor veni", a mai declarat Şfaiţer, înainte să dezvăluie că Moruţan a fost deranjat de unele declaraţii date de Becali: 

"Discuţii au mai fost, şi cu CFR. E clujean în primul rând, dar nu a fost nimic concret. Şi cu Steaua ne-am tatonat. Jucătorul a fost un pic dezamăgit de declaraţiile date, când era dorit de Steaua. Am discutat mult cu el. Vom analiza împreuna. Ne dorim condiţii bune şi pentru el, dar şi pentru club".

Sursa:Prosport

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
250

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
178

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
47

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...