IMAGINI SOCANTE la Stefanesti! Sofer carbonizat in propria masina, dupa ce s-a izbit intr-un copac! Anchetatorii l-au identificat! FOTO
UPDATE!

Un grav accident de circulatie a avut loc, vineri dimineata, pe drumul national Botosani - Stefanesti, in urma caruia o persoana si-a pierdut viata in chinuri groaznice.

IMAGINI SOCANTE la Stefanesti! Sofer carbonizat in propria masina, dupa ce s-a izbit intr-un copac! Anchetatorii l-au identificat! FOTO

Din primele cercetari, un autoturism Dacia Logan se deplasa dinspre Stefanesti spre Botosani, iar la iesire din Stefanesti, conducatorul auto, care deocamdata nu se stie daca e de sex feminin sau masculin, a pierdut controlul volanului si s-a rostogolit pe sosea. Masina a luat foc, iar mai apoi s-a izbit intr-un copac, ajungand intr-un final pe mijlocul drumului.

Un barbat aflat pe un deal a vazut cum masina zbura practic prin aer si a sunat la 112. La fata locului au ajuns imediat pompieri, politisti si medici, insa acestia nu au putut face nimic pentru conducatorul auto, care a ramas blocat in masina, fiind carbonizat pe scaun.

Deocamdata nu se cunoaste identitatea soferului, dar nici daca mai erau persoane in masina. Politistii fac investigatii la locul accidentului si incearca sa afle totul despre acest eveniment tragic.

Traficul pe drumul national este blocat complet.


(Foto Facebook Radar Iasi Oficial) 

UPDATE, ORA 10:55: Politistii ajunsi la fata locului au aflat ca autoturismul Dacia Logan ar fi inmatriculat in judetul Iasi. Acestia au citit seria de sasiu si incearca sa afle cui apartine masina. 

UPDATE, ORA 11: 40: "Cand am ajuns la fata locului autoturismul ardea in totalitate, iar persoana era carbonizata. Am actionat pentru stingerea autoturismului.", a declarat plt. maj. Marian Rumelea, Garda II Stefanesti.

UPDATE, ORA 11:45: Oamenii legii aflat ca autoturismul apartine unei persoane de 56 de ani, din Iasi, insa martorii spun ca la volan s-ar fi aflat o persoana mai tanara.

UPDATE, ORA 13.30: Polițiștii au reușit să îl identifice pe șoferul care a sfârșit, vineri, într-un mod cumplit pe drumul Botoșani-Ștefănești. Acesta se numește Ionuț Solomon, de 29 de ani, din Iași. Mașina la volanul căreia se afla în momentul în care a intrat într-un copac era a socrului său. Tânărul se îndrepta spre Iași când a făcut accident. 












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
7

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
159

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
387

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...