Botoșăneni fără permis, dar cu alcool la bord: "Bombe" pe șosea!

La Vlădeni, permisul de conducere a devenit un detaliu minor atunci când apare cheful de distracție! Doi bărbați din aceeași localitate au fost depistați, în decurs de câteva ore, în trafic: niciunul nu avea permis, amândoi erau beți!

Botoșăneni fără permis, dar cu alcool la bord: "Bombe" pe șosea!

Joi, în jurul orei 16.50, în timp ce conducea un autoturism pe DC 58, în comuna Vlădeni, C.A., de 43 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care autoturismul a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton, evenimentul soldându-se numai cu pagube materiale. C. A. a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 01.55, a fost oprit în trafic, pe strada Manolești-Deal din municipiul Botoșani, autoturismul condus de C. A., de 24 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, rezultând valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, împrejurare în care a fost condus la Spitalul Județean Botoșani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
154

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
93

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
133

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...