Cu permisul suspendat, aproape de comă alcoolică: Doar printr-o minune nu s-a petrecut o tragedie!

De două luni și jumătate avea permisul suspendat, dar nu a învățat nimic din această sancțiune! Deși nu se putea ține pe picioare de beat ce era, a urcat la volan și a pornit pe străzile din oraș. Din fericire, a fost tras pe dreapta la timp, înainte de a se produce vreo nenorocire.

Cu permisul suspendat, aproape de comă alcoolică: Doar printr-o minune nu s-a petrecut o tragedie!

   foto: arhivă

Duminică seara, în jurul orei 20.30, a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din oraşul Flămânzi, în timp ce conducea un autotursim pe strada Ţarna din localitate.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză figurează cu permisul de conducere reţinut din data de 12.08.2017, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,42 mg/l alcol pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 
 
"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
155

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
49

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
481

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...