Botoșănean beat criță, depistat în trafic de polițiștii de frontieră!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

Botoșănean beat criță, depistat în trafic de polițiștii de frontieră!

În data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit pe DJ294A, pe raza localităţii de frontieră Mînzăteşti, un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Ciprian M., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, vorbea incoerent şi îşi menţinea cu greu echilibrul, fapt pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi, pentru efectuarea testului alcoolscopic.

În urma testării a rezultat că bărbatul are o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgenta “Doctor Nicolae Oblu” Iași, pentru recoltarea de probe biologice.

"În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge", se menționează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași. 
          
                  
          

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
17

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
53

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
335

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...