Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier pe strada Pacea! FOTO
SPORT

Un accident rutier, in care au fost implicate doua autoturisme, a avut loc, vineri la amiaza, pe strada Pacea, din municipiul Botosani. In urma evenimentului, doua persoane au ajuns la spital.

Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier pe strada Pacea! FOTO

Accidentul a avut loc in fata unei vulcanizari. Soferul unui autoturism VW Passat, care circula pe strada Pacea, dinspre strada Sucevei spre CET, a virat la stanga, insa nu a acordat prioritate unui autoturism Dacia, care circula din sens opus.

In urma impactului, doua persoane, un barbat si o femeie, au fost ranite, fiind preluate de o ambulanta si transportate la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

"Pe strada Pacea, un autoturism VW Passat, care circula dinspre strada Sucevei, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga unui autoturism Dacia, care circula pe strada Pacea dinspre Manolesti Deal. In urma accidentului au rezultat doua victime, iar din primele cercetari se pare ca sunt ranite usor. Urmeaza sa definitivam cercetarile si a da solutie procedurala", a declarat Gabriel Jora, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
791

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
251

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
213

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...