Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni! Echipajul SMURD chemat în ajutor, lovit de mașina unui fost director! FOTO
ACCIDENT!

Echipajul SMURD de Terapie Intesivă Mobilă a fost lovit de un autoturism în timp ce se afla în misiune, pentru a prelua o femeie rănită într-un accident rutier, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani.

Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni! Echipajul SMURD chemat în ajutor, lovit de mașina unui fost director! FOTO

Echipajul a fost solicitat, prin apel la 112, să preia o femeie în vârstă de 60 de ani, care a fost lovită, vineri la amiază, de un autoturism pe strada Primăverii.

Femeia s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal dar un tânăr aflat la volanul unui Opel, care ieșea de pe o străduță de lângă Parcul Curcubeului, nu i-a acordat prioritate lovind-o în plin. Victima a căzut pe asfalt de unde nu s-a mai putut ridica iar trecătorii au sărit în ajutor și au sunat la 112.

Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a plecat spre locul solicitării, dar la aproximativ 100 de metri de accident a fost lovit de un Logan, condus de Ion Ilie, fostul director al Centrului Județean de Creație. Ilie a vrut să facă stânga, dar nu s-a asigurat, moment în care a fost lovit de autospeciala SMURD, care era cu semnalele acustice și sonore în funcțiune.

Cadrele medicale au coborât din mașină și au mers pentru a-i acorda îngrijiri medicale femeii rănite. Între timp a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță pentru a prelua victima și a o transporta la spital, autospeciala SMURD fiind avariată.

În urma impactului dintre mașina condusă de Ion Ilie și autospeciala SMURD nu au fost înregistrate victime. Ilie spune că nu a auzit sirenele SMURD-ului.

Polițiștii rutieri vor ancheta ambele accidente. Pe perioada cât s-au făcut măsurători, circulația pe strada Primăverii s-a desfășurat cu dificultate. 

Ion Ilie a fost implicat și anul trecut într-un accident rutier, în urma căruia a fost rănit. Fostul director al Centrului de Creație, împreună cu soţia, se îndrepta cu maşina personală către judeţul Mureş, iar pe drum autoturismul, la volanul căruia se afla acesta, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.













 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
385

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
140

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
408

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...