Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni! Echipajul SMURD chemat în ajutor, lovit de mașina unui fost director! FOTO
ACCIDENT!

Echipajul SMURD de Terapie Intesivă Mobilă a fost lovit de un autoturism în timp ce se afla în misiune, pentru a prelua o femeie rănită într-un accident rutier, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani.

Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni! Echipajul SMURD chemat în ajutor, lovit de mașina unui fost director! FOTO

Echipajul a fost solicitat, prin apel la 112, să preia o femeie în vârstă de 60 de ani, care a fost lovită, vineri la amiază, de un autoturism pe strada Primăverii.

Femeia s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal dar un tânăr aflat la volanul unui Opel, care ieșea de pe o străduță de lângă Parcul Curcubeului, nu i-a acordat prioritate lovind-o în plin. Victima a căzut pe asfalt de unde nu s-a mai putut ridica iar trecătorii au sărit în ajutor și au sunat la 112.

Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a plecat spre locul solicitării, dar la aproximativ 100 de metri de accident a fost lovit de un Logan, condus de Ion Ilie, fostul director al Centrului Județean de Creație. Ilie a vrut să facă stânga, dar nu s-a asigurat, moment în care a fost lovit de autospeciala SMURD, care era cu semnalele acustice și sonore în funcțiune.

Cadrele medicale au coborât din mașină și au mers pentru a-i acorda îngrijiri medicale femeii rănite. Între timp a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță pentru a prelua victima și a o transporta la spital, autospeciala SMURD fiind avariată.

În urma impactului dintre mașina condusă de Ion Ilie și autospeciala SMURD nu au fost înregistrate victime. Ilie spune că nu a auzit sirenele SMURD-ului.

Polițiștii rutieri vor ancheta ambele accidente. Pe perioada cât s-au făcut măsurători, circulația pe strada Primăverii s-a desfășurat cu dificultate. 

Ion Ilie a fost implicat și anul trecut într-un accident rutier, în urma căruia a fost rănit. Fostul director al Centrului de Creație, împreună cu soţia, se îndrepta cu maşina personală către judeţul Mureş, iar pe drum autoturismul, la volanul căruia se afla acesta, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
166

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
707

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
216

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...