Transferul lui George Miron de la FC Botoșani la FCSB a fost acționat în instanță

Transferul lui George Miron de la FC Botoșani la FCSB a fost acționat în instanță

Nu e liniște la FC Botoșani. După problemele legate de pandemie, a venit rândul unui scandal ce a ajuns până în instanță. Mai exact, transferul lui George Miron la FCSB a fost atacat în instanță de Oțelul Galați.

Conform lichidatorului judiciar al  clubului intrat în faliment în 2017, în urma afacerii dintre FC Botoșani și FCSB, Oțelul Galați a fost păgubită, asta pentru că, în urma transferului jucătorului la FC Botoșani, în 2017, fosta campioană a păstrat 40% din drepturile federative ale jucătorului.

Transferat în februarie la FCSB, George Miron a fost cedat gratis de Valeriu Iftime, alegând să păstreze doar 30% dintr-un viitor transfer. În ziua în care a fost oficializat transferul, FCSB a transferat, în conturile lui Iftime, 250.000€, banii despre care Becali spune că reprezintă procentul de 15% păstrat de FC Botoșani din drepturile federative ale lui Răzvan Oaidă.

Mihai Bojincă, lichidatorul judiciar al Oțelului a precizat că „deocamdată, noi nu știm cât a dat FCSB pe Miron. Dar în acte scria că dacă FC Botoșani voia și partea Oțelului, de 40%, ar fi trebuit să  achite 100.000 de euro. Nu a plătit niciodată nimic. Nu avem actele de transfer, că nimeni nu vrea să le dea, dar instanța le va solicita și se va lămuri dacă Miron chiar a fost vândut pe nimic”.

Oțelul Galați cere în instanță astfel anularea transferului pentru reevaluarea jucătorului. Clubul susține că, pe lângă suma de bani, de aproximativ 100.000€ ce ar fi trebuit să îi revină în urma tranzacției, aceștia nici nu au fost consultați în momentul discuțiilor, deși legal aceștia ar fi trebuit să-și ofere acordul cu privire la orice eventual transfer al jucătorului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
12

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
15

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
520

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...