FC Voluntari și FC Botoșani au remizat, scor 1-1

FC Voluntari și FC Botoșani au remizat, scor 1-1

FC Voluntari a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Botoșani, într-o partidă disputată în runda a 11-a a play-out-ului Ligii I Betano. În urma acestui rezultat, Juventus București a retrogradat matematic în liga a II-a, după ce a petrecut doar un sezon în prima divizie.

În minutul 19 al meciului cu Botoşani, Cernat a fost eliminat pentru un fault dur, iar ilfovenii s-au văzut conduşi câteva minute mai târziu. Golofca a deschis scorul pe stadionul Anghel Iordănescu. A fost al doilea gol al atacantului, după ce a revenit de la FCSB.

În inferioritate, gazdele au egalat prin Daniel Benzar, iar la pauză era 1-1. Mincă a scos in extremis un şut al lui Golofca din repriza a doua şi echipa lui Mutu a reuşit să închidă jocul şi a obţinut o remiză în inferioritate. 

"E bun, bun acest punct, de ce să nu fiu sincer, mai ales la cum începuse meciul. A fost acea eliminare, am luat și gol", a recunoscut Mutu la final, conform Digisport.ro.

"Pentru noi rămâne durerea și supărarea că am luat acel gol care ne-a anulat oportunitatea să plecăm cu 3 puncte", a recunoscut Costel Enache.

FC Voluntari este pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării, cu 25 de puncte.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
4

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
19

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
114

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...