Simona Halep pierde finala de la Roma, în fața Elinei Svitolina. "Îmi doresc ca anul viitor să fiu din nou în finală şi poate va fi cea norocoasă"

Simona Halep pierde finala de la Roma, în fața Elinei Svitolina. "Îmi doresc ca anul viitor să fiu din nou în finală şi poate va fi cea norocoasă"

Ucraineanca s-a impus categoric, scor 6-0, 6-4, după o partidă în care a servit perfect, a fost extrem de inspirată și nu i-a lăsat prea multe șanse liderului mondial. Halep, care a acuzat dureri la spate după primul set al finalei, s-a deplasat foarte greu în teren, a greșit mult și nu a reușit să găsească soluții pentru jocul Elinei.

"Vreau să o felicit mai întâi pe Elina. Ai jucat uimitor toată săptămâna, e casa ta aici, aşa pare. E a doua oară când joc finala, deci nu e chiar aşa de rău. Îmi doresc ca anul viitor să fiu din nou în finală şi poate va fi cea norocoasă. Dar mulţumesc, Roma, mulţumesc, Italia, pentru că este extraordinar să joc aici, voi reveni mereu cu multă plăcere şi mă bucur de fiecare moment petrecut la acest turneu", a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

Pentru prezența în finala de la Roma (turneu Premier 5), Simona Halep va fi recompensată  cu un premiu de 253.425 de euro şi cu 585 de puncte WTA. Elina Svitolina va primi 507.100 de euro şi 900 de puncte WTA.

Svitolina se află la al 12-lea trofeu al carierei și la al treilea din acest an, după cele de la Brisbane (Premier) și Dubai (Premier).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
252

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...